AK Parti Kartal Belediye başkan adayı kim? Hüseyin Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

AK Parti Kartal Belediye başkan adayı kim? Hüseyin Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kartal'ın tanıdık simalarından biri olan Hüseyin Karakaya'nın hayatına dair merak edilenler gün yüzüne çıkıyor. Daha önce çeşitli önemli görevlerde bulunan Hüseyin Karakaya, AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı olarak dikkat çekiyor.

Hüseyin Karakaya, Kartal'dan 9. Dönem İstanbul İl Genel Meclis üyeliği, Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı, Kartal Refah Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Kartal Fazilet Partisi kurucu İlçe Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunmuş bir isimdir. Peki, Hüseyin Karakaya kimdir?

Hüseyin Karakaya, çok dilli bir kişiliğe sahip olup, İngilizce, Arapça, Rusça, Özbekçe, Kazakça, Azerice dillerini bilmektedir. Evli olan Karakaya, üç çocuk babasıdır.

Profesyonel yaşamına çeşitli önemli görevlerde yer alarak başlayan Hüseyin Karakaya, Kartal'ın sosyal ve siyasi hayatında etkili bir rol oynamıştır. 9. Dönem İstanbul İl Genel Meclis üyeliği gibi önemli görevlerin yanı sıra Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı, Kartal Refah Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kartal Fazilet Partisi kurucu İlçe Başkanlığı gibi pozisyonlarda bulunmuştur.

Hüseyin Karakaya'nın 6 dil bilmek gibi öne çıkan özellikleri ve Kartal'da yaptığı önemli görevlerle tanınan bir isim olması, onu AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı olarak ön plana çıkarmaktadır. Karakaya'nın hayatı ve yaşamına dair detaylar, seçim sürecinde Kartallılar tarafından yakından takip edilmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ