AK Parti Kocaeli il yönetiminde 4 istifa

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatının yönetim kurulu üyesinden 4 isim istifa etti. İstifa eden 4 isimden 2’sinin belediye başkan aday adayı, 2’sinin ise meclis üyesi aday adayı olması bekleniyor

AK Parti Kocaeli il yönetiminde 4 istifa

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatlarında belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyesi aday adaylığı düşünen isimlerin istifa tarihleri sonra erdi. İlçelerden çeşitli istifalar yaşanırken, en son tarih il yönetimindeki istifalarla ilgiliydi. AK Parti’de il yöneticisi olup da belediye başkan aday adaylığı ile meclis üyeliği aday adaylığı düşünen isimler istifalarını il teşkilatını teslim etti.

ESKİ İLÇE BAŞKANI

Edinilen bilgilere göre il başkan yardımcılarından biri olan, Çayırova İlçe eski Başkanı Ekrem Karahan, il yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Ekrem Karahan’ın AK Parti’den belediye başkan aday adaylığı başvurusu yapması bekleniyor.

BELEDİYEYE ADAY ADAYI

Bir diğer istifasını teslim eden isim ise Osman Akbulut oldu. Uzun yıllar boyunca AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı görevini yürüten, daha sonra ise il yönetiminde kendine yer bulan Osman Akbulut’un da partisinden Dilovası Belediye Başkan aday adayı olması bekleniyor.

MECLİS ÜYELİĞİ DÜŞÜNÜYORLAR

AK Parti il yönetiminde görev yapan Mehmet Fatih İşlek ile Köksal Akçay’ın da il yöneticiliği görevinden istifa ettiği, her iki ismin de kendi ilçelerinden meclis üyesi aday adayı olmaya hazırlandığı öğrenildi.

AK Parti Kocaeli il yönetiminde 4 istifa - Resim : 1

(EKREM KARAHAN)

AK Parti Kocaeli il yönetiminde 4 istifa - Resim : 2

(OSMAN AKBULUT)

AK Parti Kocaeli il yönetiminde 4 istifa - Resim : 3

(KÖKSAL AKÇAY)

AK Parti Kocaeli il yönetiminde 4 istifa - Resim : 4

(MEHMET FATİH İŞLEK)