Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu: Sokakta hangi tarafta olduğunuzu bildiğimizden…

AK Parti Milletvekili Veysel Tipioğlu, muhalefet partisinin gündeme getirdiği polis intiharlar hakkında TBMM’de konuşma yaptı. Tipioğlu, muhalefetin samimi olmadığını belirterek, “1 Mayıs’ta,  İstanbul’da polise taş atan, sopa atan, ortalığı yakıp yapan terör seyircilerine arkasında saf tuttunuz. Gün gibi ortada bu tiplere destek verdiniz. Bu nedenle, sizin verdiğiniz önergenin de tavsiyenin de gerçek olmadığını biliyoruz” dedi.

AK Parti Milletvekili Veysel

AK Parti Milletvekili Veysel Tipioğlu’nun TBMM’de yaptığı konuşma dikkat çekti. Tipioğlu, polis intiharları ile ilgili yaptığı açıklamayı sosyal medyada paylaşarak, “35 sene şanlı üniformasını giymekten onur duyduğum Serden geçen Yiğitlerin Otağı Emniyet Teşkilatımızın 12/36 çalışma sistemi dahil olmak üzere her türlü sıkıntısı ve özlük haklarıyla ilgili konuları takip etmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“ÖNERGE SAMİMİ DEĞİL”

Tipioğlu’nun TBMM’de yaptığı açıklama ise şu şekilde: “Yapılan çalışmalar sonucunda ülkemizde yaşanan polis intiharları oranı Avrupa ülkelerinden azdır. Ancak her bir polisimizin canının çok kıymetli olduğunu tek bir canımızı bile kaybetmeyi kabul etmediğimizi üzülerek ifade etmek istiyorum. Değerli arkadaşlar gönül isterdi ki muhalefet muhalefet partisi bu verdikleri önergede samimi olsunlar. Bu yapılanlara gerçekten katkı  sunma düşüncesi taşısınlar. Siyasi rant uğruna yapmasınlar.

1 MAYIS OLAYLARINI ÖRNEK GÖSTERDİ

Ama size bir tavsiyede bulunacağım. Yiğitler otağı, vatan, millet sevdalısı,  emniyet teşkilatından size prim çıkmaz bunu böyle bilin. Güvenlik güçlerimizi şehit eden terör örgütleriyle arasına mesafeye koyamayanlar, bu partilerle iş birliği sorgulamayanlar, tam tersine onların kalbi kırılmasın diye ağızlarını açmayanlar sizlersiniz. Bunun yerine emniyet teşkilatının çalışma şartlarının kötülüğünden dem vuranlar. 1 Mayıs’ta,  İstanbul’da polise taş atan, sopa atan, ortalığı yakıp yapan terör seyircilerine arkasında saf tuttunuz. Gün gibi ortada bu tiplere destek verdiniz. Bu nedenle, sizin verdiğiniz önergenin de tavsiyenin de gerçek olmadığını biliyoruz. Sokakta hangi tarafta olduğunuzu bildiğimizden burada da sosyal medyada da değiştirmenize kanmıyoruz.”