AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt kimdir, nereli, kaç yaşında?

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt kimdir, Ne iş yapar? Nerelidir? Şener Söğüt hakkında merak edilenler neler?

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt kimdir, nereli, kaç yaşında?

Şener Söğüt Kimdir?

1975 yılında Muş'ta doğan ve aslen Gümüşhaneli olan, 40 yıldır Körfez İlçesi'nde yaşayan Makine Yüksek Mühendisi olan, aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olan bir isimdir. İlk, orta ve lise öğrenimini Körfez İlçesi'nde tamamlamıştır.

İş hayatına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İGDAŞ'ta mühendis olarak adım atan bu isim, daha sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZGAZ'da mühendislik ve yöneticilik görevlerinde bulunmuş, ardından Körfez Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. Son 10 yıldır özel sektörde aile şirketinde inşaat ve taahhüt işleriyle uğraşmaktadır.

Siyasi kariyerine 2001 yılında Körfez AK Parti Kurucu İlçe Yöneticisi olarak adım atan, birçok görevde bulunan bu isim, sivil toplum kuruluşlarında da etkin rol oynamıştır. Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeliği, Pusula Düşünce Derneği Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyeliği gibi önemli görevlerde bulunmuştur.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak: HABER MERKEZİ