Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ ÖMER ÇELİK ECEM TOPLAR DÜĞÜN BOMBASI PATLADI: Ömer Çelik Ecem Toplar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Ömer Çelik Ecem Toplar Nikah

Siyaset kulislerini hareketlendiren Ömer Çelik Ecem Toplar düğün havadisi geldi. AK Parti sözcüsü Ömer Çelik ile spiker Ecem Toplar sürpriz düğün detayı Ankara’yı hareketlendirdi. Peki, Ömer Çelik Ecem Toplar düğün ne zaman? Ecem Toplar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Siyaset kulislerini hareketlendiren Ömer

Ömer Çelik Ecem Toplar düğün havadisi patladı. MHP’ye yakınlığı ile bilinen BengüTürk kanalında spikerlik yapan Ecem Toplar gönlünü AK Parti sözcüsü Ömer Çelik’e kaptırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt dışı gezilerinde de yer alan diplomasi muhabirlerinden Ecem Toplar Ömer Çelik nikah bombası patladı. Peki, Ömer Çelik Ecem Toplar evlilik ne zaman? Ecem Toplar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

ÖMER ÇELİK ECEM TOPLAR DÜĞÜN NE ZAMAN?

Ömer Çelik Ecem Toplar nikah müjdesi verildi. MHP’ye yakın BengüTürk TV sunucusu Ecem Topal ile evleneceği konuşulan Ömer Çelik düğün hazırlıklarına başladı. gönlünü kaptırdığı ve ikilinin evlilik hazırlığı yaptığı aktarıldı. Topal’ın çalışma arkadaşlarının, “Cumhur İttifakı içinde bir kız alıp verme gerçekleşecek” diyerek, yakın zamanda yapılacak düğüne işaret ettikleri de belirtildi.

ÖMER ÇELİK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

15 Haziran 1968 Adana doğumlu Ömer Çelik Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Bir dönem siyaset bilimci ve gazeteci olarak çalışan Ömer Çelik köşe yazarlığı yaptı. 2002 yılından sonra AK parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi danışmanı olan Ömer Çelik 22., 23. ve 24. dönem AK Parti Adana milletvekili oldu. 61. ve 62. hükümetlerde Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev yapan Ömer Çelik AK Parti 5. Olağan Genel Kongre ardından Merkez Yönetim Kurulu toplantısında Adalet ve Kalkınma Partisi parti sözcüsü oldu. 28. dönem AK Parti Adana Milletvekili olan Ömer Çelik evlilik kararı aldı.

ECEM TOPLAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

BengüTürk TV’de yayınlanan Hariciye programının editörü olan Ecem Toplar, İstanbul Medeniyet Üniversitesinden mezun oldu. Kariyerine gazeteci olarak başlayan Ecem Toplar Milliyet gazetesinde Diplomasi Muhabiri olarak görev yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurt dışı gezilerine katılma fırsatı elde eden Ecem Toplar Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) yakınlığıyla bilinen BengüTürk TV’de haber programı sunuculuğu yaptı.