AK Parti Şanlıurfa Adayı AÇIKLANDI! Zeynel Abidin Beyazgül Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Zeynel Abidin Beyazgül Hangi Aşiretten?

Mevcut Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül bir kez daha AK Parti Şanlıurfa adayı oldu. 31 Mart seçimlerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi için yarışacak olan Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, kaç yaşında, nereli merak konusu oldu. İşte AK Parti Şanlıurfa adayı Zeynel Abidin Beyazgül hayatı..

AK Parti Şanlıurfa adayı mevcut başkan Zeynel Abidin Beyazgül oldu. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi aday belirleme trafiği yaşayan Şanlıurfa AK Parti belediye başkan adayı belli oldu. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu yaptığı açıklamada Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül olduğunu söyledi. Peki, Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? Zeynel Abidin Beyazgül hangi aşiretten? AK Parti Şanlıurfa adayı Zeynel Abidin Beyazgül nereli? İşte merak edilen soruların yanıtları..

AK PARTİ ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu şu an Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Zeynel Abidin Beyazgül'ün 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de olacağını açıkladı. AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin kalelerinden Şanlıurfa için yarışacak. Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, “Şanlıurfa’ya ve bütün Ak parti camiasına hayırlı uğurlu olsun.. Adayımız Zeynel Abidin Beyazgül. Durmak yok yola devam” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Adayı AÇIKLANDI! Zeynel Abidin Beyazgül Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Zeynel Abidin Beyazgül Hangi Aşiretten? - Resim : 1

ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1957 Şanlıurfa doğumlu Zeynel Abidin Beyazgül ilk-orta ve lise eğitimini Şanlıurfa’da tamamladı. Ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Şanlıurfa’da noter olarak görev yapmaya devam eden Zeynel Abidin Beyazgül evli ve üç çocuk babasıdır. 1976 Yılında MTTB Yönetim Kurulu Üyesi olarak ilk siyasi çalışmalara başlayan Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı, Şanlıurfa Refah Partisi 2.Sıra Milletvekili Adayı oldu. 2015-2018 Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı olarak görev yapan Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa ve Bursa ‘da Serbest Avukat olarak çalıştı. Mevcut Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Zeynel Abidin Beyazgül, 2024 yerel seçimlerinde bir kez daha Şanlıurfa adayı oldu.