Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’de belediye anketi: Üç isim istendi

AK Parti bir taraftan teşkilatlardaki yenilenmeye hazırlanırken, bir taraftan da belediye başkan adaylıkları üzerine çalışıyor

AK Parti bir taraftan

AK Parti’de yerel seçim hazırlığı diğer partilere göre çok daha erken başladı. Geçtiğimiz hafta AK Parti İl başkanları, ilçe başkanlarıyla görüşerek adaylık noktasındaki düşüncelerini aldı. Aynı hadise Kocaeli’de de gerçekleşti. İl başkanı Şahin Talus, tüm ilçe başkanlarıyla görüştü ve belediye başkan aday adaylığıyla ilgili düşüncelerini aldı.

TEŞKİLATLAR BOŞ KALMAYACAK

Öte yandan AK Parti ilçe yönetimlerinde bulunan isimlerin, meclis üyesi aday adaylığı noktasındaki fikirleri de alınıyor. Teşkilat kongrelerini yerel seçim sonrasına bırakan AK Parti Genel Merkezi, işi sıkı tutarak ilçe yönetimlerinde oluşacak boşlukları şimdiden doldurmanın hesaplarını yapıyor.

ÜÇ İSİM

Bir yandan da AK Parti Genel Merkezi, nokta isimleri telefonla arayarak belediye başkanlarıyla ilgili memnuniyet anketi yapıyor. Ama aranan isimlere ilginç bir soru da yöneltiliyor. Anket için aranan bazı isimlere, belediye başkan adayı olabilecek üç kişinin ismi isteniyor. AK Parti’nin bu seferki yöntemi hayli dikkat çekiyor.