Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’de geleneksel bayramlaşma! Ana gündem seçim

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı Geleneksel Bayramlaşma töreninde partililerin ana gündem maddesi 31 Mart yerel seçimleri oldu

AK Parti Kocaeli İl

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti ) Kocaeli İl Teşkilatı Ramazan Bayramı’nın birinci günü olan 10 Nisan Çarşamba günü bayramlaşma programını gerçekleştirdi. İl Başkanı Şahin Talus’un ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma töreni Antikkapı Restoran’da gerçekleşti. Bayramlaşma törenine Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Veysel Tipioğlu, Cemil Yaman, Sadettin Hülagü, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karasomanoğlu, MKYK Üyesi Davut Çoşkun Şiviloğlu, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, partililer katıldı.

“YÜZ AKI İLLERDEN BİRİ”

Bayramlaşma etkinliğinde ilk konuşmayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın gerçekleştirdi. Büyükakın konuşmasında, “Rabbim bu ülkenin aziz evlatlarına nice bayramlar göstersin. Ama gerçek bayramlar göstersin. Filistin’de mazlum coğrafyalarda kardeşlerimizin kadının ve gözyaşlarının akmadığı bayramları kutlamayı rabbim nasip etsin. Bir seçim döneminden çıktık. Yorucu bir seçim dönemiydi. Seçimde her biriniz inanılmaz emek verdiniz. Sizler marmara bölgesinin en başarılı teşkilatınız. Sizleri yürekten kutluyorum. Almış olduğumuz telefonlar gösteriyor ki Türkiye’nin yüz akı olan illerden biriyiz.

“SEÇMEN GÖNÜL KOYDU”

Çok üzüldük ama sizinle sevindik diyorlar. Geçen gün iftar yemeğinde de söylemiştim. Türkiye’nin gözü Kocaeli’nin üzerinde. Buradaki teşkilatların başarısı Tüm Türkiye’ye moral olacak. Sorumluluğumuz birse şimdi 10 oldu. Çok daha gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Sandığa gitmeyen bir seçmen kitlesi var. Bu seçmen başka bir partiye oy vermek yerine bize gönül koyduğunun mesajını verdi. Bize düşen görev onların gönlünü yeniden kazanmak” dedi.

“TEVECCÜH BİZLERİ BAŞARILI KILDI”

Daha sonra kürsüye çıkan Kocaeli Milletvekili Saadettin Hülagü, “Mübarek Ramazan ayını geride bıraktık. Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. BU mübarek günde soykırıma uğrayan Filistinli kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm islam alemine rabbim yardımcı olsun. Bugüne dek yaptığımız her işte, yaptığınız her işte gösterdiğiniz kararlılık, aziz milletimizi teveccühünü kazanmak bizleri başarılı kılmıştır.

“BÜYÜK BAŞARI ELDE EDİLDİ”

AK Parti’nin kurucusu da istikametini belirleyen de aziz milletimiz olmuştu. Burada bulunan tüm arkadaşlarımız bu cümleyi önemsiyoruz. Her seçimden birinci ile çıkmak başka türlü mümkün olamazdı. Yapılan eserleri eleştirerek bir yere vardığını zannedenlere milletimiz vakti geldiğinde gerekli cevabı verecektir. Gelecek vizyonumuzu doğru şekilde aktarmalıyız. Milleti temsil etmek demek millete hizmetkar olmak demektir. Kritik bir seçim sürecini geride bıraktı. Var gücümüzle çalıştık. Millemize hizmetlerimizi anlatmak için var gücümüzle çalıştık. Hem büyükşehirde hem ilçelerde büyük bir başarı elde edilmiştir.

“BÜTÜN TERÖR ÖRGÜTLERİ SEVİNÇ İÇİNDE KUTLADILAR”

Sadece seçimlerde istediğimiz başarıyı elde edemediğimizi düşünenler yanılgı içindedir. Biz aziz milletimizin alacağı hizmetlerin sekteye uğratacağı için üzülüyoruz. Demek ki yeteri kadar doğruyu anlatmayı başaramadık ki sandığı vesile kılarak milletimiz mesaj vermiştir. Her zamankinden daha fazla çalışmak zorundayız. Bu seçimlerde istediğimiz sonucu elde edemesek de daha fazla hizmet etme gayretindeyiz. Seçim sonrası İsrail’den ingilizine kadar, fransızından ingilinzene kadar bütün terör örgütleri sevinç içinde kutladılar. Bu zihniyetleri çok iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.

“361 BİN KİŞİ SANDIĞA GİTMEDİ”

Son olarak kürsüye çıkan İl Başkanı Şahin Talus, “Geçen Ramazan ayında bir ayındaydık. Seçimleri konuşmuştuk. Milletimiz 14 Mayıs’ta bizleri seçti. Vatandaş ne derse haklıdır. Kocaeli genelinde vatandaş iki işaret verdi. Kocaeli AK Parti başarılıdır. 12 Belediyenin 9’unu bize verdi ve değerlendirmemizi istedi. Seçim bittiğinden beri sahadayız. Hepsinden Allah razı olsun. Kocaeli’deki seçmen sayısı ile beraber 361 bin kişi sandığa gitmemiş. Bizim herkese ulaşmamız lazım. Her zaman Kocaeli teşkilatları en büyük desteği buradan verecektir. Hep beraber olursak Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vereceğiz. Seçilen başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm dostlarımızın bayramlarını kutluyorum” dedi.