AK Parti’den o ilçede bir anket daha! Üç isim soruldu

AK Parti’de her ne kadar ‘adaylar belli oldu’ dense de bugün bir ilçede daha anket vardı. Detaylara Nokta Gazetesi ulaştı

AK Parti’den o ilçede bir anket daha! Üç isim soruldu

AK Parti Kocaeli teşkilatları, ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesini bekliyor. Kulislerde konuşulan son bilgiler, aday listesinin hazırlandığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayına sunulduğu şeklindeydi. Hatta parti içinde hafta sonu gerçekleştirilmesi planlanan bir aday tanıtım töreni için hazırlık başladığı da ifade ediliyor.

HİZMETLER SORULDU

Tüm bunlar konuşulurken bugün Gebze ilçesinde yapılan bir anket dikkatleri çekti. Vatandaşlar bir anket firması tarafından arandı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün hizmetlerinden memnun olunup olunmadığı sorusu, vatandaşlara yöneltildi. Yeniden aday gösterilmesi durumunda Zinnur Büyükgöz’e oy verme eğilimi de bu anketin çalışma alanlarından biriydi.

O İKİ İSİM

Daha sonra ise ankette iki isim soruldu. Vatandaşlara AK Parti MKYK üyesi ve eski milletvekili Mehmet Ali Okur ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin eski genel sekreter yardımcılarından Mustafa Altay isimleri yöneltildi. Adayların açıklanmasına çok kısa bir süre kala anketi Genel Merkezin mi yoksa şahısların mı yaptırdığı oldukça merak ediliyor.

AK Parti’den o ilçede bir anket daha! Üç isim soruldu - Resim : 1

MUSTAFA ALTAY

AK Parti’den o ilçede bir anket daha! Üç isim soruldu - Resim : 2

MEHMET ALİ OKUR

AK Parti’den o ilçede bir anket daha! Üç isim soruldu - Resim : 3

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ

Kaynak: HABER MERKEZİ