Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’den Özel hamlesi! Sahaya inecekler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yarın Kocaeli’ye gelecek. İlimizde bir dizi programa katılacak olan Özel’e karşı AK Parti’den de hamle geldi.

CHP Genel Başkanı Özgür

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel bir dizi ziyaret için yarın ilimize gelecek. Genel Başkanlarını ağırlayacak olan CHP’de hazırlıklar tamamlandı. Özel yarın ilk olarak saat 16.00’da Emek Büroları Akademik Kurul Toplantısı’na katılacak. CHP Kocaeli İl Başkanlığını ve İzmit Belediyesi’ni ziyaret edecek olan Özgür Özel, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’ndeki Kent Lokantasını açacak.

AK PARTİ’DEN 12 İLÇEDE PROGRAM

Özel son olarak saat 18.30’da Alikahya’da tamamlanan Hasan Bitmez Parkı’nı açarak, vatandaşlara seslenecek. CHP’nin genel başkan programına karşı, AK Parti’den de hamle geldi. AK Parti yarın için yoğun bir program hazırladı. AK Parti Genel Merkez tarafından Türkiye genelinde düzenlenen “Türkiye Buluşmaları” programında 12 ilçede aynı anda sahada esnaf ve vatandaşlar dinlenecek.

SAHAYA İNECEKLER

Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır (Kocaeli), Halil Eldemir (Bilecik), Çiğdem Erdoğan, Ali İnci (Sakarya), Ahmet Kılıç, Osman Mesten, Emel Gözükara Durmaz, Asuman Erdoğan, Mustafa Yavuz, Refik Özen (Bursa), Yahya Çelik (İstanbul) ve Mestan Özcan (Tekirdağ), ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, yöneticiler ve mahalle başkanları katılacak.