Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partili başkan görevi bıraktı

AK Parti Kandıra Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dursun, sosyal medya hesabı üzerinden görevini bıraktığını duyurdu.

AK Parti Kandıra Gençlik

AK Parti Kandıra Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dursun yaş haddinden dolayı görevi bıraktığını duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dursun partililere teşekkür etti.

“GURURLA GÖREV YAPMAK NASİP OLDU”

İşte Dursun’un paylaşımı: “Bismillahirrahmanirrahim.. AK Parti Kandıra Gençlik kolları görevimi yaş haddinden dolayı bırakmış bulunmaktayım. Bu görevi yapmaktan gurur duyduğum, hayatımın en güzel zamanlarını ve gençlik yıllarımın tamamı boyunca çeşitli kademelerde gururla görev yapmak nasip oldu.

“EN BÜYÜK DESTEK…”

Yüzyılın Seçimi olarak gördüğümüz 14 mayıs 2023 ve 28 mayıs 2023 Genel seçimlerinde tekrardan cumhurbaşkanı seçtiğimiz liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük desteğin Kocaeli’de Kandıra ilçemizden gelmesi ve 2024 Yerel seçimlerinde Kandıra’mızı tekrardan AK Parti belediyesine kazandırmanın ve bu yolda nefer olmanın gururunu yaşıyorum.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yeni gelecek olan Gençlik Kolları başkanımıza desteğimin eksiksiz olacağını belirtmek isterim. Bu süre zarfında başta AK Parti Gençlik kolları Genel Başkanımız Eyüp Kadir İnan’a , Ak Parti İl Başkanımız Şahin Talus’a , AK Parti Kocaeli Gençlik kolları Başkanımız Çağatay Çağlayan’a , İlçe Başkanımız Alper Tokgöz’e ve Kandıra Belediye başkanımız Erol Ölmez’e vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.”