Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partili genci sevindiği için bıçakladılar

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde, Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçimi kazanması ile birlikte, evden çıkarak kutlama konvoyuna katılan Kenan Özkök, gürültü yaptığı iddiası ile kendisi ile tartışan 3 kişi tarafından saldırıya uğradı. Özkök, olayda 3 yerinden bıçaklandı.

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde,

28 Mayıs   Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde,  ibrenin  Cumhur  İttifakı adayı  Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden  kazandığını göstermesi  üzerine, cadde ve sokaklarda sevinç gösterileri başladı. Bir dönem AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi  olan Kenan Özkük’de , aracına atşayarak  bu kutlamalara katıldı.  Araçla  gitiği esnada, yaşları 18’den küçük 3 kişi, gürültüyü gerekçe göstererek Özkök’ü durdurdum kendisi ile tartıştı. Tartışma sonucu Özkök 3 yerinden bıçaklanarak yaralandı.

AMELİYAT OLDU

Yapılan müdahalesi sonrası taburcu olan ve evde tedavisi devam eden  Özkük’ü,  AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.Önceki  günde  ameliyat olan Özkğk evde dinlenmeye devam ediyor.