Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partili Köksal Gümüş: Özgür Özel Hürriyet’e, “Eksik akıllıdır” diyor

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Köksal Gümüş, “Biz demiyoruz, Özgür Özel diyor” diyerek, CHP Genel Başkanı Yavuz Donat’a ysptığı açıklamayı paylaştı: “15 Temmuz’a tiyatro diyen eksik akıllıdır”.

AK Parti İzmit Belediye

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Köksal Gümüş, “Biz demiyoruz, Özgür Özel diyor” diyerek, CHP Genel Başkanı Yavuz Donat’a yaptığı açıklamayı paylaştı: “15 Temmuz’a tiyatro diyen eksik akıllıdır”.

“GERÇEKLİKTEN KOPUK, YA DA EKSİK AKILLI”

Gümüş, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in, 15 Temmuz Fetö darbe girişimi sırasında yaptığı paylaşımı da hatırlattı. Özel’in işaret ettiği isimlerden birinin de Hürriyet olduğunu belirterek şöyle dedi: “CHP Genel Başkanı Özgür Özel, her fırsatta hatırlattığına göre, vardır bir bildiği diye ben de paylaşmak istedim.
15 Temmuz’daki ilk çıkışından sonra bugün de gazeteci Yavuz Donat’a konuşmuş ve demiş ki; “15 Temmuz’a tiyatro diyen ya gerçeklikten kopmuştur ya da eksik akıllıdır. Buna tiyatro demek kadar, Türkiye’ye yapılacak büyük kötülük yoktur.”
Biz demiyoruz, Özgür Özel diyor..”