Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partili Recep Kaya iddialara cevap verdi: Bu bir komplo sürecidir

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir toplantıda “AK Parti bugün var yarın yok’ dediği iddia edilmişti. Kaya gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu bir komplo sürecidir” diyerek iddialara cevap verdi.

AK Parti Gebze İlçe

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın bir toplantıda ‘AK Parti bugün var yarın yok. Zaten gidişatı iyi görünmüyor’ dediği iddia edilmişti. Gazetemize konuşan Recep Kaya hakkında ortaya atılan iddialara cevap verdi. AK Parti’nin Gebze’deki temsilcisi olduğunu belirten Kaya, “Bu haberi yapan arkadaşlar böyle bir şeyi nerden duymuş anlamıyorum. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızın hedefleri doğrultusunda görevimizi en iyi şekilde yapıyoruz.

“DEDİKODULAR İLLA OLACAKTIR”

Bu bir komplo sürecidir. Gebze teşkilatı olarak çok canlıyız ve aktifiz. Bu yüzden bu dedikodular illa olacaktır. Haber yapan arkadaşlarımızın böyle bir konuyu teyit etmesi gerekiyordu. Bizi tanıyanlar 40 yıldır cumhurbaşkanımızın yolunda çalıştığımı iyi bilir. Cumhurbaşkanımız İstanbul il başkanıyken, gençlik teşkilatlarında görevliydim. Bizim meselemiz siyasi parti değil, dava meselesi.

“SAYGI DUYMUYORUM”

Ben milli görüş geleneğinden geliyorum. Geçmişte birçok milli görüş geleneğinden partide görev yaptım. Davamıza her zaman sahip çıkarız. Gebze teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefleri doğrultusunda gece gündüz onun elini güçlendirmek için çalışıyoruz. Dedikodu teşkilatçılığı hiçbir zaman yapmadık, yapmayacağız. Ben bu haberi yapanlara ve yaptıranlara saygı duymuyorum. Emeğe de saygı bekliyorum. ”