Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’li vekil cenazede öyle bir şey yaptı ki…

Türkiye, kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’a ağlarken cenazede yaşanan bir olay pes dedirtti.

Türkiye, kaybolduktan 19 gün

Narin’in vahşice öldürülmesi tüm ülkeyi yasa boğarken, minik Narin katledildiği mahallede toprağa verildi. Günlerce sesi çıkmayan köy halkı Narin’in cenazesine katılıp ağıtlar yaktı. Cenazede yaşanan bir olay ise utandırdı.

CAMİDE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Narin’in cenazesine AKP Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu, AKP Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı ve T.C Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigun de katıldı. Cenazede AKP’li vekil Kepolu’nun cami avlusunda hatıra fotoğrafı çektirmesi, sosyal medyada tepki topladı.

Öte yandan cenazeye katılan AKP Hazro ilçe Belediye Başkanı Fuat Mehmetoglu’nun da cenazede çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaştığı görüldü.

NARİN NASIL DEFNEDİLDİ?

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, 21 Ağustos’ta Kur’an kursundan eve dönerken kaybolan ve 19 gün süren arama çalışmaları sonucunda Eğertutmaz Deresi kenarında çuval içinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran, son yolculuğuna uğurlandı.

YORUMLAR

3 adet yorum var

  1. Ya bütün türkiye askeriyle polisiyle doktoruyla siysetçisiyle20 gündür bu olaya kitlenmişmeşgul olmuş emek vermiş siz neyin peşindesiniz

    1. Bunlarınki narin flan umrunda değil bunların derdi üzüm yemek değil , bekçiyi dövmek. Her olayı akp ye bağlayan güruh bir kitle var Türkiye’de, bunlar bir bitmediler amq

      2
      1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın
Sıradaki Haber Diyarbakır’da operasyon! Listeye iki çizik daha atıldı