Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partilili vekil adayı, Gebze’nin il olmasını istedi!

Genel seçimler öncesi ülkemizde 100 il, 1000 ilçe gündemini kamuoyu yeniden tartışmaya başlamıştı. Ancak bu tartışmalar seçimlerin ardından duruldu

Genel seçimler öncesi ülkemizde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “100 il, 1000 ilçe” çıkışının ardından, genel seçimler öncesinde yeniden kamuoyunda tartışma başlamıştı. Bazı illerin ve ilçelerin bölünerek, yeni il ve ilçeler oluşturulacağı konuşuluyordu. Ancak genel seçimlerin geride kalmasının ardından bu gündem şimdilik rafa kalktı ya da gündemden düştü.

8. SIRA VEKİL ADAYIYDI

Türkiye’de şehir sayısının arttırılması ne zaman konuşulsa, akla Gebze geliyor. Gebze bölgesinde yaşayan siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve kentin bir bölümü, Gebze’nin il olması gerektiğini savunuyor. İşte onlardan biri de 2018 genel seçimlerinde AK Parti’nin 8’nci sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Dr. Hakan Höbek.

SİYASİ GÖRÜŞÜMÜZ NE OLURSA OLSUN…

Gebze’de geniş bir kesim tarafından tanınan Hakan Höbek, sosyal medya hesabından yaptığı çıkışla Gebze’nin il olması gerektiği konusunda çağrı yaptı. Höbek, “Siyasi görüşümüz ne olursa olsun bölgemiz ve insanımız için ortak söylemimiz Gebze‘mizin il olmasıdır” ifadelerini kullanarak bir de görsel paylaştı.