AK Parti’nin Başiskele’de neden aday adayı yok?

Düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendiren AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Başiskele Belediyesine neden aday adayı başvurusu olmadığı sorusunu yanıtladı.

AK Parti’nin Başiskele’de neden aday adayı yok?

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerde aday adayı çalışmaları devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Şahin Talus bugün sabah saatlerinde partisinin il binasında basın toplantısı düzenledi. Yerel seçim ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Talus’a İl Başkan Yardımcısı Murat Ergelen eşlik etti. Başkan Talus toplantıda başvuru süresinin uzatılmayacağını ifade ederek Pazar günü tüm Türkiye’de temayül yapılacağını belirtti. Talus seçime kadar haftalık veya 15 günde bir basın toplantısı yapılacağını da ifade etti.

“NEDEN ADAY YOK”

Başiskele Belediyesine neden aday adayı olmadığını sorusunu yanıtlayan İl Başkanı Talus, “Geçen sefer baktığımızda her 3 dönemi dolduran belediye başkanlarımız vardı. İzmit’te Nevzat Başkan Büyükşehir’i istemişti ve İzmit’e aday olmamıştı. Kimin aday olup olmayacağı belli olmuyor. Bu kişilerin kendi tercihi. Genel merkez genel manada anketler yapılacak ve kararını verecek” dedi.