Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akar: Ben değişimi savunuyorum… Genel başkan değişmelidir

Nokta TV ekranlarına konuk olan TBMM eski Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP’nin kurultay süreci ile ilgili konuştu. Akar, “Değişimi savunuyorum. Genel başkan değişmelidir” dedi.

Nokta TV ekranlarına konuk

Nokta TV ekranlarında yayınlanan Furkan Çalışkan ile Kent Meydanı programına konuk oldu. Akar gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu. 5 Kasım günü gerçekleşecek olan CHP Kurultayı hakkında konuşan Akar, “Benim partime karşı bir vefam var. Ama kişilere karşı bir vefa taşımıyorum. CHP’nin kendini ciddi şekilde yenilmesi gerekiyor” dedi.

“SİYASET BİR MESLEK DEĞİLDİR”

İşte Akar’ın konu hakkında yaptığı açıklamalar: “Ben değişimi hala savunuyorum. Çeşitli gerekçeleri var bu işin. Siyaset bir meslek değildir. CHP sosyal demokrat bir partiyse kendini değiştirmesini bilmelidir. Tüzüğümüz de ön seçim olmasına rağmen tüzük değişikliği tüm problemleri çözecekmiş gibi düşünülüyor. Evet tüzük değiştirilmeli. Bu sadece bizim partimizi ilgilendiren bir olaydır. Sokaktaki vatandaş oy verirken tüzüğe bakmıyor. AK Parti’de hiç ön seçim yapıldığını gördünüz mü? Bizim tüm kurultaylarımız tartışmalı geçer. Konuşup tartışılır. Genel başkan evet değişmelidir. Parti meclisi değişmelidir. Partinin programı, tüzüğü değişmelidir.

“ÖZGÜR ÖZEL DIŞARDAN BİRİ DEĞİL”

Siyasetten kişisel bir beklentim yok. Partim toplum adına beklentim var. Tecrübeli bir siyasetçi olarak bunu söyleyebilirim. Özgür Özel, 8 yıldır grup başkanvekilliği yapan, donanımlı bir arkadaşımız. Dinamik ve hazır cevap. Partiyi tanıyan biri, uzaktan birini getirmiyoruz. Hiç tanımadığımız biri değil. Ben başından beri söylüyorum. Adı Özgür, Ahmet fark etmez. Benim partime karşı bir vefam var. Ama kişilere karşı bir vefa taşımıyorum. CHP’nin kendini ciddi şekilde yenilmesi gerekiyor.”

Karaosmanoğlu beni arayıp, gündeme getirmemi isterdi

Haydar Akar: Parti meclisi tekliflerini nazikçe reddettim

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?