Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akar’a partililerinden tepki!

Haydar Akar, yaptığı öze dönme ve devrimcilik çağrısı sonrası partililerinden tepki aldı

Haydar Akar, yaptığı öze

CHP Kocaeli önceki dönem Milletvekili ve TBMM Meclis Başkan eski Vekili Haydar Akar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Artık özümüze dönme zamanı.” mesajı verdi. Akar açıklamasında, “Her şeyin bir sonu vardır. Bu sonu göremiyor ve kendi adınıza karar veremiyorsanız sizin adınıza başkaları karar verir(Nokta). Demokrat olduk, Liberal olduk, Muhafazakar olduk, Milliyetçi olduk, Bir tek DEVRİMCİ olamadık Artık özümüze dönme zamanı” ifadelerine yer verdi. 

“DEVRİMCİ OLSAN 3 DÖNEM VEKİL OLMAZDIN”

Haydar Akar’ın bu açıklaması kısa sürede tepkilerin odağı haline geldi. Akar’ın devrim çıkışına ilk tepki partililerinden geldi. Körfez Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Erkan Uygun ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, Akar’a tepki gösterdi. Erkan uygun konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bir tek devrimci olamadık diyen abimize, Devrimci olsaydın 3 dönem vekillik yapamazdın. Ön seçim isterdin” ifadelerin kullandı. . 

“ELİNDEN TUTAN MI OLDU”

Akar’a bir tepki de CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç’tan geldi. Arduç yaptığı paylaşımda “Devrimci olmak istedin de elinden tutan mı oldu? Düne kadar bakan olacağım, müdür olacağım diye sustunuz bugün konuşma hakkınız yok!” ifadelerini kullandı.