Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akbank’tan 31 Aralık öncesi başvuranlara müjde! 20 bin TL yüzde 0 faizli olarak hesaplara geçiyor!

Nakit sıkıntısı çeken vatandaşlara Akbank üzerinden cazip kredi fırsatları sunulmaya devam ediyor. 20 bin TL’ye kadar kredi mobil üzerinden başvuranların hesaplarına aktarılacak. 31 Aralık son başvuru tarihi!

Nakit sıkıntısı çeken vatandaşlara

Vatandaşların artan hayat pahalılığı ve enflasyon sonrasında nakit ihtiyaçlarını gidermek için nakit kredilere ilgisi arttı. Bankalar ise faizlerin yükseldiği bir dönemde faizsiz kredi ve nakit destek kampanyalarını düşük miktarlı tutarlar için uygulamaya devam ediyor.

31 Aralık 2023 tarihine kadar Akbank’ta geçerli olacak 20.000 TL’ye varan yüzde 0 faizli taksitli avans sayesinde vatandaşların nakit ihtiyaçlarına acil çözümler bulmaları sağlanacak. İlgili kredi kartı başvurularının tamamlanmasının ardından başvuran kişilerin hesaplarına yatırılacak.

AKBANK’TAN 20 BİN TL FAİZSİZ ÖDEMELER BAŞLADI!

31 Aralık 2023 tarihine kadar Akbank Mobil üzerinden ‘’Akbanklı olmak istiyorum’’ butonu ile uzaktan Akbanklı olma sürecini tamamlayan yeni Akbanklı olan kişiler için avantajlı 20 bin TL faizsiz nakit desteği sunulacak.

İlgili tarihler arasında Akbank müşterisi olanlar, ilk defa Axess veya Wings karta başvurmaları ve 26 Ocak 2024 tarihine kadar başvurularının onaylanması halinde 20 bin TL faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanabilecekler. Uygun geri ödeme seçenekleri sayesinde de kullanılan 20 bin TL faizsiz nakit avans kolayca geri ödenebilecek. Başvuru işlemlerinin onaylanmasının ardından dijital kanallar üzerinden nakit avans başvurusu yapılması gerekiyor.

6 AY VADE SEÇENEKLERİ UYGULANACAK!

20.000 TL faizsiz taksitli avans kapsamında Akbank tarafından ayrıca 6 ay vadeli geri ödeme seçenekleri sunuluyor. Söz konusu kampanyadan yararlanmak için belirtilen kredi kartlarına başvuru yapılması ve ilgili tarihlere kadar kredi kartı başvurularının onaylanması gerekiyor.

Doğrudan Akbank Mobil üzerinden başvurularını tamamlayan kişiler taksitli nakit avanstan yararlanarak 20 bin TL destek ödemesi alabilecek. Ayrıca Axess veya Wings kredi kartı sahibi olan kişilerin 1 yıl kart ücreti ödememeleri de sağlanacak. 6 ay vadeli olarak uygulanacak faizsiz taksitli nakit avans sayesinde vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarının karşılanması sağlanacak.