Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akıllı oyun, çok güzel galibiyet! “0-2”

Kocaelispor sezonun 6. haftasında zorlu Çorum deplasmanından 2-0’lık galibiyetle döndü. Yeşil siyahlıların golleri ikinci yarıda geldi. Oyuna sonradan giren iki isim Mesut Can’ın füzesine Furkan Gedik destek verdi ve Kocaelispor 2 hafta sonra 3 puanla tanışarak puanını 12’ye çıkardı.

Kocaelispor sezonun 6. haftasında

İLK YARIDA GOL OLMADI

İlk 3 maçını kazanan sonraki 2 maçında sahadan yenilgiyle ayrılan Kocaelispor kritik Çorum deplasmanından zaferle döndü. Appindangoye ve Oğulcan’ın kırmızı kart cezalısı olduğu, Markao’nun kaburgasındaki sakatlık nedeniyle götürülmediği maça kontrollü başlayan Kocaelispor ilk yarıda Pedrinho ile etkili olmak istese de fileleri bulamadı. Yeşil siyahlılar İlk yarıda kalesinde sadece tek pozisyona izin verdi.

SONRADAN GİRDİLER KADERİ BELİRLEDİLER

Maçın ikinci yarısı da kontrollü seyrederken 74. dakikada oyuna Furkan ve Mesut girdi. 5 dakika sonra ceza sahası ön tarafında topla buluşan Mesut kaleye inanılmaz bir şut çekti ve üst direğe çarpan top filelerle buluştu. Golden sonra stat ışıklandırmalarında sıkıntı yaşandı ve yaklaşık 8 dakika oyun durdu. Devam eden maçın 89. dakikasında ise Bu kez Furkan Gedik cezası içerisinde topla buluştu ve sol ayağıyla kaleye gönderdiği topu filelerle buluşturarak farkı ikiye çıkardı.

KENDİMİZE GELDİK

10 dakika uzatma süresinin oynandığı maçın 95. dakikasında Mendes’in harika kesme vuruşu sol kale direğinin içine çarpıp oyun alanına döndü. Kalan sürede Furkan Gedik gole giderken düşürüldü ve Çorum ekibinde Avanou kırmızı kart gördü. Hakem Adnan Deniz Kayatepe’nin son düdüğü ile Kocaelispor 2 hafta sonra 3 puanla tanışırken moral buldu ve kendine geldi. Puanını 12’ye çıkaran yeşil siyahlılar önümüzdeki hafta Şanlıurfaspor’u konuk edecek.