Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akrep Kadınının Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Akrep kadını, cazibesi ve kendinden emin tavırları ile dikkatleri üstüne çekmeyi başarır. İşte Akrep kadını hakkında anlaştığı burçlar gibi önemli bilgiler…

Akrep kadını, cazibesi ve

Akrep kadının anlaştığı burçlar denildiği zaman akıllara gelen ilk burç, Yengeç burcudur. Yengeç ve Akrep kadını arasında genellikle ömürlük dostluklar söz konusudur. Bu durumun sebebi Yengeç ve Akrep kadınının oldukça benzer özelliklere sahip olması ve büyük bir uyum içerisinde olmalarıdır. Buna ek olarak Akrep kadınının partner olarak en çok anlaştığı burçlar ise Balık ve Oğlak erkekleridir. Bağlık ve Oğlak erkeği, karşısındaki kadını kraliçe gibi hissettirecek burçlardır ve bu durum da Akrep kadınının çok hoşuna gider.

Akrep Kadınının Anlaşamadığı Burçlar Hangileridir?

Akrep kadınının anlaşamadığı burçlar başlıca şunlardır:

  • İkizler Erkeği

İkizler burcu ve özellikle de İkizler erkeği, zaman zaman tutarsız davranışlar gösterme eğilimindedir. Akrep kadını tutarsız davranışlardan nefret eder. Buna ek olarak İkizler erkeği genellikle hayatı ciddiye almaktan kaçınır. İkizler erkeği için hayat, eğlenceli bir maceradır ve fazla ciddiyet oldukça sıkıcıdır. Bu yüzden İkizler erkeğinin birçok hareketi ciddiyete önem veren Akrep kadınına sinir bozucu gelir.

  • Kova Kadını

Akrep kadını, oldukça özgüvenlidir ve zaman zaman fark etmeden egoist bir tutuma sahip olabilir. Bu yüzden kendisi gibi oldukça özgüvenli ve zaman zaman egoist bir tutuma sahip olan Kova kadını ile anlaşamaz. Buna ek olarak Kova kadını ve Akrep kadını arasında çoğunlukla tatlı bir rekabet söz konusudur.

  • Boğa Erkeği

Boğa erkeği, çoğunlukla ilişki içerisinde eylemlerde bulunmaktan kaçınır. Boğa erkeği bu durumu kendi açısından normal kabul edip karşı taraftan çaba beklese de Akrep kadını için bu durum karşısındaki partnerin pasif davranışlara sahip olduğunu gösterir. Pasif bir partner, Akrep kadınının katlanabileceği bir şey değildir.

Akrep Kadını İçin Cinsellik Önemli Midir?

Akrep kadını, cinselliği doruklarda yaşayan ve bu konuya önem veren burçlardan bir tanesidir. Akrep kadını için aşk demek tutku demektir ve bu tutkunun cinsellik konusunda da söz konusu olması gerekir. Bu yüzden Akrep kadını, yeni fanteziler denemeye oldukça açıktır ve aynı şekilde partnerinin de bu konuda açık olmasını bekler.

Akrep Kadınının Fiziksel Özellikleri Nasıldır?

Akrep kadınının fiziksel görünümü genellikle minyon şekildedir. Akrep kadınlarının büyük bir çoğunluğu daha ince ve kısa boylu kişilerdir. Bu yüzden oldukça zarif bir fizikleri vardır. Akrep kadınlarının yüz hatları ise oldukça keskindir.

Akrep Kadınının İlgisini Çekmek İçin Ne Yapmak Gerekir?

Akrep kadınının ilgisini çekmek için şunlara dikkat etmeniz gerekir:

Sadık Olun

Akrep kadını için sadakat, bir ilişkinin olmazsa olmazıdır. Akrep kadını sadakat konusunda oldukça kapsamlı düşünür. Bu yüzden 3. bir kişiye atacağınız flörtöz bir bakış bile Akrep kadını tarafından ihanet olarak adlandırılabilir.

Monotonluktan Uzak Durun

Akrep kadını için bir ilişkinin rutinler etrafında dönmesi, onu soğutabilecek bir durumdur. Bu yüzden Akrep kadınının ilgisini çekmek ve bu ilginin üstünüzde kalmasını sağlamak için romantik sürprizler yapabilirsiniz.

Dış Görünüşünüze Dikkat Edin

Akrep kadını için dış görünüş önemlidir. Akrep kadını, yanında kendine has bir tarzı olan ve estetik görünüme sahip bir erkek olmasını ister. Bu yüzden Akrep kadını ile ilgilenen erkeklerin fiziği ve giyinişi gibi dış görünümü ile ilgili konulara dikkat etmeleri gerekir.

Özel Günleri Unutmayın

Akrep kadını için özel günler çok önemlidir. Bu yüzden yıldönümü ve doğum günü gibi günlere dikkat etmeniz gerekir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!