Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akrep Kadınının Aşk Hayatı Nasıldır, Nasıl Aşk Yaşar? Aşk Uyumu

Cazibesi yüksek olan akrep, kadını ilişkilerinde de aynı cazibeye kullanmayı sever. Gözleriyle anlattığı sevgisini davranışlarına aktarır. Akrep kadını, düşüncelerini ve duygularını yansıtmaktan çekinen bir burç değildir.

Cazibesi yüksek olan akrep,

Akrep kadınının aşk hayatı çoğunlukla cinselliğine ve tutkusuna bağlıdır. Bireyselliğine, özgürlüğüne ve cinsel hayatına önem veren akrep kadını partnerinden de aynı saygıyı bekler. Partnerinin kararlarına saygı gösterir ve ona anlayışla yaklaşır. Partneri ile ten uyumu olduğu sürece birçok sorunun üzerinden gelebileceklerini düşünür. Akrep kadını için cinsellik her şey anlamına gelmese de büyük oranda hayatında yer kaplar. Bu sebep ile de kendinden emin erkekler ile birlikte olmayı tercih eder.

Akrep Kadını Nasıl Aşk Yaşar?

Akrep kadınına sözler iletişim kurmadan bile aşkını anlatan bilmektedir. Tavırları, davranışları ve bakışları onun karşısındakine ne kadar sevgi beslediğini gösterir. Akrep kadını aşk yaşarken genellikle tutkusuna göre hareket etmektedir. Erkeklerin ilgisini almaktan hoşlanan akrep kadını onu en çok beğenen ve arzulayan kişiyi tercih eder. Genellikle aşk hayatında tercih eden tarafta bulunur. Akrep kadınına tutkularını dile getirmeyi ve tutkularını yaşamayı sever. Bu sebeple de partnerinin bu aşka uyum sağlamasını bekler.

Akrep Kadını Aşktan Ne Bekler?

Akrep kadını yaşadığı romantik ilişkilerde sadakat beklemektedir. Sadakati yüksek oranda önem veren akrep, kadını için sadık bir ilişki yürütmek son derece önemlidir. Öncelikle karşısındakine güvenen ve bu süreçte ona sadık kalan akrep kadını, partnerinden de aynı şeyi bekler.

Partneri ona yalan söylediğinde ya da sadık olmadığında akrep kadını ilişkiyi hemen bitirecektir. Onun aşktan beklentileri bu sebeple oldukça güven temellidir. Monoton ilişkilerden uzak olan ve genellikle düzenden çok düzensizliği tercih eden bir burçtur. Dolayısıyla ilişkilerinin de hareketli olmasını ve onu şaşırtmasını bekler.

Akrep Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Akrep kadını bazı erkeklere karşı inanılmaz bir istek duyar. Bunun temel sebebi, aralarında ortaya çıkan tutku ve arzudur. Akrep, kadına ilişkilerinde tutkulu anmayı ve arzu duymayı önemser. Bu sebeple de karşısındaki kişiyi hem cinsel olarak hem de duygusal olarak istemesi gerekir. Duygusal ve cinsel olarak istediği kişilerle uzun birliktelikler sağlayabilir. Kendisinden hoşlanan ve ona büyük bir tutkuyla yaklaşan erkekleri hayatına alır.

Akrep Kadınının Aşk Uyumu Olan Burçlar

Akrep kadını kendisi gibi tutkuya ve arzuya özen gösteren burçlar ile birlikte olabilir. Bu burçlar ile birlikte olduğu zaman hem tatmin olacak hem de sevgisi katlanacaktır. Özellikle boğa erkekleri ve akrep kadınlarının ilişkisi de cinsel yönden birbirlerini destekler. Ancak boğa erkeklerinin negatif özelliklerinden dolayı akrep kadını ile ilişkisinin yürümesi şaşırtıcı olacaktır. Akrep kadını kendisine özen gösteren yengeç ve balık gibi burçları da tercih edebilir. Bu burçlar ile hem cinsel çekimleri yüksek olurken hem de duygusal olarak anlaşabilirler.