Akrep yeni ayı ve burçlara etkileri

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tüm Yazıları

13 Kasım saat 12:27 de Akrep burcunun 20 derecesinde Mars Ve Uranüs’ün aktif olduğu bir yeni ay yaşayacağız. Yeni ayın etkileri 10 Kasım yani bugün itibariyle yoğun bir şekilde başlayıp, ay sonuna kadar devam edecektir. Sabit burçlar olan Boğa, Aslan, Akrep ve Kova ve burçların 15-25 derecelerinde gezegen yerleşimleri olanlar önemli derecede etki alacaklar.

Bu yeni ay ani beklenmedik gelişmeler kaynaklı yeni bir takım oluşumlara götürebilir bizleri..

Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay bizlere yoğun bir şekilde Akrep enerjisini yaşatacak. Bu ne demek tıpkı akrepler gibi sezgilerimizin yoğun olduğu, gizli bir takım olayların peşine düştüğümüz, kıskançlık duygularıyla mücadele ettiğimiz, stratejik, kararlı, dayanıklı, güçlü bir şekilde hareket ettiğimiz bir süreç olabilir.

Bu Yeniayla birlikte bir çoğumuz hayalleri idealleri doğrultusunda azimli ve kararlı hareket ederek yeni başlangıçlar yapmak isteyecektir. Konu ve gündemler daha çok kariyer, toplumsal statümüz ve ailemiz otoriteler finansal konular olacaktır. Kimileri kariyeriyle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşarken, kimileri aile üyelerinin beklenmedik sağlık gündemleriyle ilgilenebilirler. Bazıları toplum önü statüsünü değiştirebilir, evlenme yolunda adımlar atabilirler. Gizemli konular, okült konular ilgimizi çekebilir. Kimileri bazı gizli saklı konuların ortaya çıkması, şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşanabilirler. Yeni ayın Akrepte oluşu içsel huzursuzluk verebilir. Mars kavuşumu ve Uranüs karşıtlığı ani kazalar, yaralanmalar, ani ameliyatlar, hayat planımızda gelişen ani aksilikler, suç ve şiddete eğilim söz konusu olabilir. Yeni ay Zubin El Şemali sabit yıldızı etkisinde bu yıldız büyük şans, ün, yetki verebilir. Zorluklar sonucunda ulaşılacak başarıya işaret eder.

22 derece Akrep de bulunan Mars gezegeni Unulkahai sabit yıldızıyla kavuşumda bu sabit yıldız ahlaksızlık, suç ve şiddet eğilimleri, kabalık, utanmazlık, kazalar, ne olduğu uzun süre belli olmayan hatta ameliyat gerektiren hastalıklar, akciğer ve nefes sorunları, mikrobik hastalıklar, zehirlenmeler, doğum anomalileri, bağımlılık ve intihar eğilimi verebilir.

Merkür Satürn olumsuz etkileşimi iletişim, yazma, çizme, seyahat, araçlar, ulaşım, interaktif ağlar konularında problemler olabilir.

Dünya genelinde yönetenler toplum önündeki kişiler liderlerin öfke patlamaları, savaş çığırtkanlıklarına şahit olmaya devam edebiliriz. Otoritelerle yöneten toplum önündeki kişilerle ilgili sırlar, şantaj, suikast girişimleriniz krizli durumlar, sağlık sorunlarıyla ilgili gündemlere şahit olabiliriz. Kitlesel isyan ve protestolar, patlama, yangın, deprem, kitlesel, kazalar, nükleer problemler, elektrik, elektronik, sosyal ağlarla ilgili sorunlar yaşanabilir. Uçak kazaları ve beklenmedik hava olayları yaşanabilir. Çocuk tacizleri, intihar, hırsızlık haberlerini çokça duyabiliriz.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Haftaya 10 Kasım itibariyle etkilerini almaya başlayacağınız yeni ay etkisiyle başlıyorsunuz. Miras, nafaka, kredi, ek gelirler, borçlar, vergiler konularında gündemlerle başlayabilirsiniz. Sağlık koşullarınızı etkileyen sizin ya da ailenizin ani bir gündemi, operasyonel bir durumu olabilir. Beklenmedik bir borç ödeme karşınıza çıkabilir. Hafta başında seyahat eğitim konularında zorlanmalar ertelenmeler olabilir. Çarşamba günü neşenizin ve enerjinizin yüksek olduğu partneriniz, eşiniz, ortaklarınızla iletişimin olumlu aktığı bir süreç, birlikte kısa bir seyahat gündeminiz olabilir. Eşinizin ailesini ziyaret edebilirsiniz. Bekarlar uzaklardan ya da sosyal medyadan birisiyle tanışabilirler. Perşembe, Cuma kariyer konularında odaklandığınız, sorumluluklarınızı aldığınız motivasyonunuzun yükseldiği idealleriniz doğrultusunda azimli kararlı bir şekilde hareket ettiğiniz, güzel gelişmeler yaşadığınız bir süreç olabilir. Cuma günü diz diş kemik cilt hassasiyetiniz artabilir bu alanlarda var olan tedavilerinize devam edebilirsiniz. Kariyeriniz ve hayatınızla ilgili bazı kararlar alabilir, bu doğrultuda stratejik ve kararlı adımlarla ilerleyebilirsiniz. Hafta sonu sosyalleştiğiniz, harcamalarınızın arttığı, partnerinizle ve sosyal çevreniz arkadaşlarınızla güzel zamanlar geçirebileceğiniz planlar yapabilirsiniz. Bazıları için arkadaşlarıyla alacak verecek konularında bir takım sorunlar yaşanabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Sevgili Boğalar haftaya aşk, ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmeler konularında beklenmedik gelişmelerle başlayabilirsiniz. Kıskançlık, şüphe kaynaklı sorunlar, manipülatif ve baskılayıcı durumlar yaşanabilir. Partnerinizin, eşinizin, ortağınızın ani bir sağlık sorunuyla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası alacak verecek, borçlar, krediler ekstra gelirler, sağlık konularında gündemleriniz olabilir. Bir tahlil sonucunuzu alabilir, ortaklı girişiminizle ilgili yeni imzalar atabilirsiniz. İlişkinizde, evliliğinizde, ortaklıklarınızda problemleri çözdüğünüz bir süreç olabilir. Bekar olanlar iş hayatından ya da çevrelerinden biriyle görüşmedikleri biriyle ya da eski sevgilileriyle tekrar iletişime geçebilirler. Hafta sonuna doğru hedefleriniz doğrultusunda kararlı olduğunuz motivasyonunuzun arttığı bir süreç olacaktır. Yurtdışı, dış ticaret eğitim seyahat hukuksal konular gündeminiz olabilir. Bir seyahate çıkabilir, eğitim kararı alabilirsiniz. Hafta sonu sevdiklerinizle partnerinizle ailenizle zaman geçirebilir, bazı problemleri sorunları çözmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili ikizler haftaya çalışma ortamınızdan bir takım yenilikler, sistemsel değişimler, ani gelişen bir sağlık sorunu sebebiyle yeni bşr tedavi, evcil dostlarınız varsa onların gündemleriyle başlayabilirsiniz. Bazıları yeni bir işe başlayabilirler. İş ortamında bir takım beklenmedik sorunlarla, manipülatif durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kasım sonuna kadar iş kazalarına, yaralanmalara, beklenmedik operasyonel tedavilere açıksınız. Sevdiklerinizin aile üyelerinden birinin ani sağlık gündemleriyle ilgilenebilirsiniz. Evcil bir dost edinebilirsiniz. Hafta ortası daha dingin ve ruhsal ve bedensel olarak şifalandığınız bir süreç. Partnerinizle iletişimin yoğun olduğu yeni kararlar aldığınız bir süreç olabilir. Partnerleriyle sorunlu olanlar tekrar iletişim kurarak problemlerini çözebilirler. Bekar olanlar iş çevrelerinden biriyle yeni bir iletişime başlayabilir. Hafta sonuna doğru kariyer ve hedefleriniz doğrultusunda motivasyonunuzun yükseldiği harekete geçtiğiniz, başarmak İçin her yol mübah dediğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bazıları İçin teşhisi koyulmamış bşr sağlık sorunuyla ilgili yeni bir tedavi süreci başlayabilir. Hafta sonu sevdikleriniz, ailenizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Haftaya aşk, ilişkiler, çocuklar, hobileriniz, spekülatif yatırımlarınız konularında gündemlerle başlıyorsunuz. Sosyal medya, lisans, eğitim alanlarından ya da uzaklardan biriyle aniden bir aşk ilişki durumu söz konusu olabilir. İlişkisi olanlar kıskançlık, şüphe kaynaklı ani beklenmedik gelişmeler sorunlar yaşayabilirler. Hobilerinizle ilgili bir eğitim kararı alabilir, çocuk sahi olmak İçin tedaviye başlayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili beklenmedik gelişmeler, yeni başlangıçlar söz konusu olabilir, spekülatif yatırımlarınız konusunda iniş çıkışlar olabilir. Hafta ortası kariyeriniz konusunda yeni olumlu gelişmeler söz konusu olabilir göreviniz, biriminiz, çalışma ortamınız değişebilir. Ruhsal ve bedensel şifalanmalar yaşadığınız hafta ortasında özel ilişkilerinizi de yoluna koyabilir, görüşmediğiniz partnerinizle aranızı düzeltebilirsiniz. Hafta sonu borçlar, ödemeler, ekstra gelirler konularında gündemleriniz olabilir. Ortaklı bir girişim planları yapabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Sevgili Aslanlar haftaya aile içinde ya da ev konularında ani beklenmedik gündemlerle başlayabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı, taşınma, tadilat konularında gündemleriniz olabilir. Ev kazalarına, ev içinde lavabo giderler gibi konularda problemler arızalar yaşayabilirsiniz. Aile üyelerinden birinin ani beklenmedik sağlık sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta ortası aşk ilişkiler çocuklar hobileriniz spekülatif yatırımlarınız gündemleriniz olabilir. Seyahat planı yapabilir, hobileriniz doğrultusunda eğitime başlayabilirsiniz. Yeni bir flörte başlayanlar olabileceği gibi partnerleriyle sorun yaşayanlar görülmeyenler aralarını düzeltebilirler. Çocuklarla ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru diz, diş, kemik, cilt hassasiyetiniz artabilir, hastane gündemleriniz olabilir. Aile üyelerinizden birinin ani gelişen sağlık problemleriyle ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu eşiniz, partneriniz, ortaklı girişimlerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Sevgili Başaklar ve yükselen Başaklar haftaya yakın çevreniz, kardeşleriniz, ticari girişimleriniz, seyahatler, sosyal medya, dijital cihazlarınız, aracınız, trafik konularında ani beklenmedik gelişmelerle başlayabilirsiniz. Aracınız teknolojik cihazlarınızda problemler arızalarla karşılaşabilirsiniz. İletişim, trafik konusunda özellikle dikkat etmeniz gereken bir süreç ani kazalara tartışmalara açıksınız. Uzun süredir idealize ettiğiniz, ortaklı bir girişiminiz söz konusu olabilir bu süreçte birtakım problemlerle karşılaşabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Hafta ortası ailenizden sevdiklerinizden maddi destekler görebilirsiniz. Aileniz uzaktaysa onları ziyaret edebilirsiniz. Hafta sonuna doğru çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler olabilir, hobileriniz doğrultusunda yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bekar olanlar yakın çevrelerinden biriyle yeni bir flörte başlayabilirler. İş arkadaşlarınızla sosyalleşebilir, sosyal mecralardan kendi işini yapanlar İçin maddi olarak güzel gelişmeler olabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Sevgili Terazi ve yükselen Teraziler haftaya alacak verecek ani beklenmedik harcamalarla başlayabilirsiniz. Ekstra bir gelir kaynağı oluşturmak isteyebilir, görev değişimine bağlı zam terfi alabilirsiniz. KIsa bir seyahat gündemi söz konusu olabilir, ilişkinizi şifalandırabilirsiniz. Yakın çevrenizden geçmişten tanıdığınız biriyle, eski sevgilinizle tekrar iletişime geçebilirsiniz. Hafta ortası odağınız ev yuva, aile konuları olabilir. Bazıları evden çalışabilirler. Bir taşınmazınız konusunda kararlar alabilirsiniz. Ailenizi ziyarete gidebilir onlarla vakit geçirebilirsiniz. Hafta sonu ilişkisi olanlar partnerleriyle vakit geçirebilirler. Evli olanlar aileleri çocuklarıyla zaman geçirebilirler bekar olanlar İçin yeni bir flört söz konusu olabilir. Spora diyete başlayabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Sevgili Akrep ve yükselen Akrepler haftaya dış görünüşünüz yetenekleriniz ilişkileriniz odaklı başlayabilirsiniz. Spora diyete başlayabilir, operasyonel estetik dokunuşlar yaptırmak isteyebilirsiniz. İlişkileriniz ortaklıklarınız sözleşmeleriniz konusunda ani beklenmedik gelişmeler sorunlar yaşanabilir. Partneriniz ya da eşinizin sağlığıyla ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Hafta ortası maddi konularda olumlu gelişmeler olabilir. Bir anlaşma sözleşme yenileyebilirsiniz. Teknolojik cihazlarınızı yenileyebilir, bir seyahate harcama yapabilirsiniz. Platonik aşklar, gizli aşklara çekildiğiniz bir süreç. 4 Aralık’a kadar güzellik, estetik kaynaklı ya da sağlık problemleri kaynaklı hastane gündemleriniz olabilir. Hafta sonuna doğru idealize ettiğiniz çok beğendiğiniz biriyle iletişim kurabilir, sosyalleşebilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda parlamak öne çıkmak istediğiniz dış görünüşünüzle dikkatleri üzerinize topladığınız bir hafta olabilir. Yoğa, sanatsal bir hobinizle ilgili hünerlerinizi sergileyebilirsiniz. Çocukları olanlar onların başarılarıyla mutlu olabilirler. Hafta sonu aileniz ve sevdiklerinizle, partnerinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Sevgili Yay ve yükselen Yaylar haftaya içe dönük, izole olmak istediğiniz depresif ve bilinç altı kaygılarınızın tetiklendiği bir ruh haliyle başlayabilirsiniz. Bazılarının yakınları ya da sağlık problemleri sebebiyle hastane gündemleriyle başlayabilirler. Ameliyat operasyon gündemleriniz olabilir. Kaza ve yaralanmalara açık olduğunuz bir süreç yendiğiniz içtiğiniz şeylere aldığınız ilaçların son kullanma tarihine dikkat etmenizi tavsiye ederim. Hafta ortası spekülatif yatırımlarınız konusunda şanslı olabilirsiniz. Bir hobi edinebilir, bununla ilgili eğitime başlayabilirsiniz. Bekar olanlar hayatlarına yeni birini alabilirler. Hayalini kurduğunuz ve hazırlığını yaptığınız bazı konularda harekete geçebilirsiniz, gayrimenkul sahiplenmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu yakın çevreniz partnerinizle sosyalleşebilir, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Haftaya sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Kaza ve tartışmalara açık olduğunuz bir hafta, arkadaşlarınızla beklenmedik problemler yaşayabilir, onların beklenmedik ani gelişmelerine şahit olabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz girişimin lansmanı tanıtımı, sırasında beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bir dernek bir vakıf bir projeyle ilgili başlangıçlarınız olabilir. Bir eğitim sebebiyle yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Hafta ortası kariyer sebebiyle seyahat yurtdışı gündemleriniz olabilir. Bazıları idealize ettiği ve hayalini kurduğu bir girişim konusunda hazırlık sürecine girebilirler. Spekülatif yatırımlarınız konusunda beklenmedik gelişmeler ani kazanç ve kayıplar söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru kariyer getirileriniz, ilişkileriniz konusunda olumlu süreçler olabilir . Kariyerinizle bağlantılı biriyle yeni flört durumları söz konusu olabilir

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Haftaya kariyeriniz, aileniz konusunda ani beklenmedik gündemlerle başlayabilirsiniz. Yeni bir işe başlayanlar, terfi, görev değişimi buna bağlı maddi artış yaşayanlar, patronlarından bunun sözünü alanlar olabilir. Bazılarının aile üyelerinin ani beklenmedik sağlık sorunları olabilir, aile içinde birtakım sırlar ortaya çıkabilir, buna bağlı problemler krizler yaşanabilir. Hafta ortası arkadaşlarınıza zaman ayırdığınız, sosyalleştiğiniz, eski ilişkinizi, iletişiminizi şifalandırmak istediğiniz bir süreç olabilir. Kariyeriniz ve toplum önü statünüze odaklandığınız bu süreçte hayalini kurduğunuz konularda kararlı ve istikrarlı ilerleyeceksiniz. Maddi konularla ilgili olumlu gelişmeleriniz var. Hafta sonuna doğru yeni bir girişim konusunda kararlar alabilir, bir eğitim bir seyahat kararı alabilirsiniz. Hafta sonu aşk ilişkiler konusunda şifalanıyorsunuz. Bekarlar hayatlarına yurtdışından, sosyal medyadan tanıştıkları birini alabilirler.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Sevgili Balıklar haftaya eğitim, seyahat, hukuksal konular, sosyal medya, yurtdışı konularıyla başlıyorsunuz. Yeni bir eğitim kararı alabilir, yaşam alanınızı değiştirebilirsiniz. Seyahat yolculuklar trafik konusunda dikkatli olmanız gereken bir süreç. Eşinizin ailesi, uzak akrabalarınız konusunda ani beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Bir seyahat planınız konusunda beklenmedik gelişmeler olabilir, ertelemek zorunda kalabilirsiniz hafta sonu kariyerinize bağlı ekstra getirilerinizde artışlar olabilir. Dış ticaret, hukuk, eğitim, sosyal medya konularında idealize ettiğiniz konular doğrultusunda azimli kararlı ve istikrarlı süreçleriniz ve başlangıçlarınız olabilir. Yeteneklerinizle görünür olabilirsiniz. Merkür’ün Yay burcu geçişiyle kariyer getirilerinizde artışlar söz konusu olabilir. Hafta sonu hastane rutin kontrol süreçleriniz olabilir. Partnerinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz

13 Kasım 2023

Yeni ay Gününden Merhaba;

Yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsin. Gelecekte olmak istediğin yeri düşün, acele yaklaşımlar hataya sebep olabilir. Önce düşün ,planla sonra adım at, duygusal karar vermek zarara uğratabilir. Sabırsız olabilirsin. Sakin kalmakta problem yaşayabilirsin. Orjinal fikirler zihninde uçuşabilir. Buna bağlı odaklanma problemleri yaşayabilirsin . Bağımlılıklarını sorgulayabilir ve bırakma kararı alabilirsin.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

14 Kasım 2023

İletişim trafiğin yoğun olabilir. Kendini rahatça ifade edebilirsin lakin eleştirel söylemlerde dikkatli olmakta faydalı; tabi sana yöneltilen eleştirel söylemlerde olabilir. Çalışma ortamında ve partnerle olan diyaloglarda biraz takıntılı olabilirsin. Bugün biraz kırılgan ve hassas olabilirsiniz. Unutmayın ki ; sorun varsa çözüm de vardır. Olayların pozitif yönünden yaklaşmak hayatınızda neyi fark etmenizi sağlar? Umutsuzluk yok. Yaşam bir okul geçmişteki dersleri anlamak ve kendinizle ilgili sorumlulukları fark etmeniz gerekiyor. Stres atayım diyebilirsiniz ve kendinizi güzellik ve bakım için harcamaları yaparken bulabilirsiniz.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

15 Kasım 2023

Kendini yetersiz hissettiğin durumlarla ilgili beceri ve yeteneklerini fark et. Bir de kendini suçlamayı bırakmalısın. Kendinle barışı sağla ki, ruhun rahatlasın.Değişen şartlara uyum sağlamayı denemelisin. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarından haber alabilirsin. Çalışma ortamındaki arkadaşlarından destek görebilirsin.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

16 Kasım 2023

Hayatında neyi sevip sevmediğini sorgulayabilirsin. İkili ilişkilerle problemler yaşanabilir. İlişkilerinizde hayal kırklıkları yaşanabilir. Kendine saygı göstermek ihtiyacını şimdi bir kez daha hatırlama vakti. Resmi dairelerde işi olanlar, zorluklar veya sorunlarla karşılaşabilir. Maddi harcamalarınızda temkinli olmaya dikkat ediniz. Maddi kayıplar olabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

16.11.2023

Bugün duygularınız karışık kendinizi yorgun bitkin hissedebilirsiniz.

Öğleden sonra daha sorumluluk bilincin de kararlı olabilirsiniz.

Sağlık olarak diz, diş, eklem ağrıları hassasiyetleri yaşanabilir.

@ASTROLOGYDUYGU

DUYGU GÜNEYSU

17.11.2023

Bir süredir üzerinde çalıştığınız, hayal ettiğiniz, istediğiniz veya

gelmesini beklediğiniz haberler, emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Ayrıca spiritüel alanlarla ilgili ve sanatsal yetenekleriniz ile ilgili

güzel bir adım veya gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ani şaşırtıcı sürprizlere açık olun.

@ASTROLOGYDUYGU

DUYGU GÜNEYSU

18.11.2023

Bugün geçmişte yaşanan bazı olaylar aklınıza gelebilir,

görüşmeler gündem olabilir biraz canınız sıkılabilir.

Öğleden sonra daha canlı, hareketli, hırslı, güçlü iyi hissedeceksiniz.

Oldukça aktif ve hareketli geçebilir gününüz. Kimileri spor’a başlayabilir.

Yeni işler başlatabilir.

@ASTROLOGYDUYGU

DUYGU GÜNEYSU

@ASTROLOGYDUYGU

DUYGU GÜNEYSU

Şanslı Burçlar

KARİYER

BOĞA, İKİZLER, AKREP, BALIK

PARA

KOÇ, YENGEÇ, YAY, OĞLAK,

AŞK

ASLAN, BAŞAK, TERAZİ, KOVA

BURÇLAR NE DİYOR ?

KOÇ BU HAFTA MADDİ KONULAR DAHA İLGİ ALANIMDA

BOĞA SEVİLİP SEVİLMEDİĞİME EMİN DEĞİLİM.

İKİZLER HUZURUMU KAÇIRAN İNSANLARDAN KAÇMA ÇABASI İÇİNDEYİM

YENGEÇ ŞEYTAN DİYOR Kİ BIRAK GİT HERŞEYİ

ASLAN EV-İŞ ARASI RUTİNLER SIKIYOR BAZEN

BAŞAK BEYNİM UYUŞMUŞ GİBİ SADECE KENDİMİ DÜŞÜNMEK İSTİYORUM

TERAZİ PARA HARCAMAM LAZIM KENDİMİ BİRTEK BÖYLE İYİ HİSSEDİYORUM.

AKREP YENİYE, YENİLİKLERE İHTİYACIM VAR

YAY RUHSAL ANLAMDA PEK ENERJİM İYİ DİYEMEM

OĞLAK İYİ İNSANLARA İHTİYACIM VAR.

KOVA İŞ ORTAMIM KARİYERİM YORUYOR BENİ

BALIK FARKINDAYIM HERŞEYİ FAZLA BOŞVERDİM

13 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 4

Günün rengi ; yeşil

Duygusal olarak pozitif renktir. Bize sevme becerisi verirken , sevildiğinizi hissettirir. Denge, uyumu ve güven hissi sağlar. Cömertliği ve paylaşımı sever. İstikrar ve dayanıklılık rengidir. Bize sebat etmeyi ve sıkıntılarla başa çıkma gücü verir. Doğa sevgisini, aile sevgisini , arkadaş , hayvan ve ev sevgisini artırır.

Günün Mottosu

“ Takdir edilme ve onaylanma ihtiyacımı sevgiyle kabulleniyor ve hayatımdan sevgiyle gönderiyorum.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

14 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 5

Günün rengi ; mavi

Stresi azaltır, sakinlik hissi, rahatlama ve düzen duygusu yaratır . Kendimizi ifade etmeyi, ihtiyaçlarımızı ve isteklerimizi iletme kabiliyetimizi arttırmaktadır. Daha yüksek ideallere ilham vermektedir. Geçmişte yaşanmak , bugünü ve yarınları kaçırmanıza sebep olur.

Günün Mottosu

“Sahip olduğum herşeye şükürler olsun.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

15 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 6

Günün rengi ; indigo mavi (lacivert)

Sezgilerin konuşmaya başlar. Mantık ve sezgilerinizi doğru alanda kullanmaya özen gösterin. Adil olabilmeyi ve nötr olmanızı kolaylaştırır. Gelecek planları yaparken , karamsarlıktan uzak kalın. Günün keyfini sevdiklerinizle vakit geçirerek, keyif alın.

Günün Mottosu

“Tüm kontrolcülüklerimi sevgiyle bırakıyorum.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

16 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 7

Günün rengi ; menekşe moru

Bugün inancınıza göre dua edebilirsiniz, meditasyon yapabilirsiniz. Mor rengi ibadet, dua ve meditasyon sırasında bize yardım eder. Daha derinlikli bilinçaltı düşüncelerimizle bağlantı kurmamıza yardım eder. Bugün içinize dönmek, yalnız kalmak isteyeceğiniz, ayrıca hem bedensel olarak hem zihinsel olarak dinlendirin. Vesveseden ve melankoliden uzak kalmakta fayda var. Vitaminlerinizi tam alın . Dikkatsizlikten ve dağınıklıktan uzak olmaya çalışın.

Günün Mottosu

“ Kendime ve herkese söylenmekten vazgeçiyorum. Kendimi ve herkesi olduğu gibi kabulleniyorum.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

17 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 8 bereket günü

Günün rengi; Pembe veya Gold

Niyetinizi yapıp kumbaranıza para koyuyoruz. Daha önce bereket kumbarası yapanlar aynı kumbaraya para atabilir.

Niyet:

" Hayatıma daha fazla refahı, bolluğu, bereketi ve zenginliği kabul ediyorum onaylıyorum ve refah içinde yaşamayı hak ediyorum. Bolluk bereket içinde bir hayatım olmasını seçiyorum, gelirimin en üst seviyede artmasına ve mükemmel şartlarda yaşamaya niyet ediyorum. Ben bolluk bereketi, refahı ve zenginlik içinde bir hayat sürmeyi seçiyorum ve şimdi bolluk bereket enerjisini hayatıma davet ediyorum. Ve öyle de oldu. Teşekkür ederim "

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

18 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 9

Günün rengi ; beyaz, platin ve gümüş

Masumiyetin,saflığın rengidir. Bugün uzlaşmacı yönünüzü geliştirin. Temizlik yapmak için uygun birgün, evinizi, dolaplarınızı, iş yerinde çalışma alanınızı o zaman kolaylıkla olsun. Kendinizi kısıtlanmış hissinden arınmaya niyet edin. Tüm olumsuz düşüncelerden, yaşanmış olumsuz durumlardan tamamlanmaya ve derslerimi aldım. Yoluma sevgiyle devam ediyorum.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

19 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 1

Günün rengi; Kırmızı Aşkın rengi

Duygularımızı heyecanlandırır ve eyleme geçmek için ilham verir. Fiziksel yaşam gücünüzü uyandırır. Hep ertelediğiniz yada cesaret edemediğiniz konuyla ilgili harekete geçirmek için cesaret verir. Yeni başlangıçlara…

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa