Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akşener bırakınca o da bıraktı

Meral Akşener’in olağanüstü kurultayda aday olmayacağını duyurması sonrası İYİ Parti İzmit İlçe Kurucu Başkanı Ufuk Turan, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

Meral Akşener’in olağanüstü kurultayda

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından 27 Nisan’da yapılacak olan olağanüstü kurultayda genel başkanlığına aday olmayacağını duyurdu. Akşener’in duyurusu sonrası partililerden ardı ardına açıklama gelmeye başladı. İYİ Parti İzmit İlçe Kurucu Başkanı ve Milletvekili Adayı Ufuk Turan, aktif siyaseti bıraktığını duyurdu.

“KIRDIKLARIMDAN ÖZÜR DİYORUM”

Sosyal medya hesabından kararını duyuran Turan, “2017 yılında Kurucu İlçe Başkanı olarak başladım ve İl Teşkilat Başkanlığı yaptığım İyi Partideki aktif siyasi yaşantımı sonlandırıyorum. Bu süreçte çok güzel dostlar edindim. Bu dostluklarımı hayatımın sonuna kadar sürdüreceğim. Kapımda gönlümde hepsine her zaman sonuna kadar açık olacak. İyi partide siyaset yaparken gönlünü kırdığım arkadaşlarım varsa hepsinden özür diliyorum. Bana kötülük yapanlar dahil ayrım yapmadan herkese hakkımı helal ediyorum. Sizlerde hakkınızı helal edin. Yolunuz açık olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE DE BIRAKMIŞTI

Aktif siyaseti bıraktığını duyuran Turan 2020 yılında da benzer bir karar almış, ancak daha sonra aktif siyasi hayatına devam etmişti.