Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AL KHALEEJ -Al RİYADH 11 BELLİ OLDU! AL Khalej -Al Riyadh Maçı, Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Suudi Arabistan Pro Lig Heyecanı devam ediyor AL Khaleej -Al Riyadh 11 belli̇ oldu! AL Khalej -Al Riyadh maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Suudi Arabistan Pro Lig

1 Nisan’da Al Raed’i mağlup eden Al Khaleej o günden bu yana oynadığı sekiz lig maçında üç puanı bir arada göremedi. Son haftaya oldukça rahat fakat bir o kadar formsuz geliyorlar. Al Riyadh kazandığı takdirde diğer sonuçlara bakılmaksızın ligde kalacak. Düşme hattında yer alan Al Taee ile Al Akhdoud’un birbirleriyle karşılaşacak olmaları da konuk ekip adına küçük bir avantaj sayılabilir. Kazanmakta problem yaşamakla beraber özellikle son haftalarda skoru koruma konusunda aşama kaydettiklerini düşünüyorum.

AL KHALEEJ -Al RİYADH KARŞILAŞMASI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? İŞTE İLK 11’LER

Suudi Arabistan Pro Lig Heyecanı AL Khaleej –Al Riyadh Karşılaşması’yla devam ediyor. AL Khaleej –Al Riyadh karşılaşması saat 21.00’da

İLK 11’LER

AL KHALEEJ: Marwan Al-Haidari, Mohammed Al Khabrani, Lisandro Lopez, Rebocho, Khaled Narey, Saeed Al Hamsal, Mohamed Sherif, Woo-young Jung, Ivo Rodrigues, Fabio Martins, Abdulelah Mohamed Saeed

 

Al Riyadh: Martin Campana, Ahmad Asiri, Al Shwirekh, Didier Ndong, Abdulelah Al Khaibari, Hussain Ali Alnwaiqi, Fahad Al Rashidi, Abdulhadi Radan Al Harajan, Birama Toure, Yahya Al Shehrii, Andre Gray.