Alaattin Hamza Ok: Oynaması zor, izlemesi daha zor

Belediye Derincespor’un başarılı orta saha oyuncusu Alaattin Hamza Ok ligde kaldıkları için büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirtti ve Denizli maçının sonrası ile ilgili “Oynaması zor izlemesi daha zor”

Alaattin Hamza Ok: Oynaması zor, izlemesi daha zor

EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK

Stresli bir süreçten başarı ile çıktıklarını ifade eden Hamza şu şekilde konuştu: Kariyerimde böyle bir maç yaşamadım… Oynaması zor beklemesi ve izlemesi daha zordu. Çok şükür emeklerimizin karşılığını aldık. Son 10 haftadır herkes inanılmaz bir performans gösterdi. Birlik beraberliğimizin karşılığını aldık. Herkesin ayaklarına sağlık.

FUTBOL ASLINDA BÖYLE OYNANMALI

Denizli maçında çok sayıda pozisyon bulduk. İlk 10-15 dakika içinde gol atabilseydik daha farklı olabilirdi. Böyle maçlar gerçekten stresli oluyor. Maçın zor geçeceğini de biliyorduk… Denizli ekibinin iddiası yoktu, rahat oynadılar, biz ise stresliydik. Geriye düştük, gollerimizi bulduk ve ligde kaldık çok şükür. İnegöl’ü de kutlamam lazım. Futbol aslında bu şekilde oynanmalı. Formayı terleten herkes mücadelesini son dakikaya kadar vermesi gerekiyor.

SONU DA GÜZEL OLDU

Sonuçta herkes emek veriyor ve bunlarını karşılığını almak istiyor. Kendi adıma konuşmak istersem… Sezon içinde 2 kez talihsiz sakatlık yaşadım, 15 – 16 hafta formamdan uzak kaldım. Toparlaması biraz zor oldu. Buradaki sağlık personelimizle birlikte çalışarak üstesinden geldim çok şükür. Hamdolsun, sonu da güzel oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ