Alexander Djiku Fenerbahçe Ludogorets maçında oynayacak mı? Alexander Djiku sakat mı, neden yok?

Alexander Djiku Fenerbahçe Ludogorets maçında oynayacak mı? Alexander Djiku sakat mı, neden yok?

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Ludogorets ile oynayacağı maç öncesi, sakatlık ve diğer nedenlerle kadroda önemli eksikler bulunuyor. Sarı-lacivertli taraftarlar, Alexander Djiku'nun durumu hakkında bilgi arayışında. Peki, Alexander Djiku Fenerbahçe - Ludogorets maçında oynayacak mı ve sakatlık durumu nedir?

Maç kadrosundaki 9 eksik arasında yer alan Alexander Djiku'nun sakatlığı nedeniyle Ludogorets karşılaşmasında forma giymeyeceği bildirildi. Djiku'nun yanı sıra Rodrigo Becao, Serdar Aziz, Fred, ve Mert Hakan Yandaş da sakatlıkları sebebiyle kamp kadrosuna dahil edilmedi. Ayrıca, Samet Akaydin, Mert Müldür, Bartuğ Elmaz ve Emre Mor isimli futbolcuların da UEFA'ya bildirilmediği için kadroda yer almadıkları açıklandı.

Fenerbahçe'nin bu önemli maç öncesinde yaşadığı bu eksiklikler, teknik heyetin stratejilerinde ve sahaya süreceği kadroda değişikliklere neden olacak. Takımın savunma hattındaki önemli isimlerden biri olan Djiku'nun yokluğu, Fenerbahçe'nin defansif organizasyonlarını nasıl etkileyeceği ve bu durumun maçın sonucuna etkisinin ne olacağı merak konusu. Sarı-lacivertliler, mevcut kadro ile zorlu Ludogorets deplasmanından istedikleri sonucu almak için sahada mücadele edecekler.

Kaynak: HABER MERKEZİ