Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Düşenkalkar kimdir, Gönül Dağı kadrosundan ayrıldı mı?

Gönül Dağı’nın sevilen karakterlerinden

Gönül Dağı’nın sevilen karakterlerinden Düğüncü Muammer’i canlandıran Ali Düşenkalkar, 116. bölümle diziye veda etti. Düşenkalkar’ın diziden ayrılma sebebi, hikayenin sona ermesi olarak belirtilmişti. Veda haberi, ünlü oyuncu tarafından sosyal medya hesabından yapıldı.

Ali Düşenkalkar, veda paylaşımında, “Gönüldağı’ndan biriktirdiğimiz biz mi takip ederiz, yoksa o mu bizi takip eder, gölgelerim. Ama bu gölgelerin hikayeleri vardır, onu da senaristler yazar, biz oyuncular ete kemiğe nefese büründürürüz. Son Gönüldağı paylaşımım, senaristlerimize teşekkürümdür. Sevgi ve saygımla.” ifadelerini kullandı.

Ali Düşenkalkar Kimdir?

Ali Düşenkalkar, 1961 yılında Kıbrıs Türkü olarak dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan 1983 yılında mezun olan Düşenkalkar, ardından İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda göreve başladı. Yaklaşık 38 oyunda oyuncu, yönetmen ve yardımcı yönetmen olarak görev aldı. Aynı zamanda seslendirme sanatçısı olarak da faaliyet gösteren Düşenkalkar, V for Vendetta filmindeki başrol karakteri V’yi Türkçe seslendirmesiyle tanınır. Halen İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda çalışan Ali Düşenkalkar, evli ve bir çocuk babasıdır.