Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Gündoğdu: 2-3 hafta sonra çok iyi bir takım olacağız

68 Aksaray maçının ardından Belediye Derincespor’un ikinci yarısında oyuna giren başarılı gurbetçi futbolcu Ali Gündoğdu maçla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Bu haberin fotoğrafı yok

GOL BULAMADIK, GOL ŞANSI VERMEDİK

Üçüncü nafta karşılaşmasında 68 Aksaray Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Belediye Derincespor’da genç futbolcu Ali Gündoğdu şu değerlendirmeleri yaptı: Karşılaşma için iyi hazırlık yapmıştık. İlk yarım saat iyi geçti. Daha sonra biraz oyundan düştük. Karşılaşmanın ilk yarısı yarısında da etkiliydik ama genelde orta saha mücadelesi vardı. Maalesef rakibimiz karşısında pek gol şansı bulamadık, gol şansı da vermedik. Amacımız sahamızda oynadığımız maçı mutlak kazanmak ve üç puanı almaktı. İstediğimiz gibi olmadı. Artık önümüzdeki haftalara bakacağız. 

YAVAŞ YAVAŞ ALIŞIYORUM

Gurbetçi bir futbolcu olarak çok iyi bir aile ortamımız var. Herkes ile çok iyi anlaşıyorum. Her sorunumuzu tecrübeli futbolcu ağabeylerim ile birlikte aramızda hallediyoruz. Kendimi evimde gibi hissediyorum. İlk kez düzce maçında süre aldım. Hazırlık maçları ve lig maçları ile takıma, bu liglere alışıyorum. Açıkçası Türkiye’deki lig maçlarına biraz yabancıyım. Fakat ileriki haftalarda alacağım sürelerde daha iyi olacağıma inanıyorum. İki üç hafta sonra daha iyi olacağımıza canı gönülden inanıyorum.