Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Yıldırım Sezer çok iddialı! Coşkulu beyanname

Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, projelerini anlattığı toplantıyı spor salonunda yapmayı tercih etti. Sezer, 1000 koltuk kapasiteli spor salonunu ek sandalyeler ile birlikte doldurdu

Gölcük Belediye Başkan Adayı

Yerel seçimlere bir aydan kısa bir süre kaldı. Seçim sayacı ilerledikçe adaylar saha çalışmalarına devam ederken projelerini de açıklamaya başladı. Gölcük Belediyesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer bugün 17 Ağustos Spor Salonunda düzenlediği etkinlikte projelerini anlattı. Proje lansman toplantısına Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, MKYK Üyesi İlyas Şeker, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar, İlçe yöneticileri ve partililer katıldı.

SPOR SALONUNU DOLDURDU

Karamürsel ve Körfez Belediye Başkan Adayları ile aynı gün proje tanıtım toplantısı yapan Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer iddialı bir tercih yaptı. Diğer adaylardan farklı olarak Ali Yıldırım Sezer Spor Salonunda yapmayı tercih etti. 17 Ağustos Gölcük Spor salonunu AK Parti bayrakları ile süsleyen Ali Yıldırım Sezer, programın başlamasına yarım saat kala salonu doldurmayı başarabildi.