Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Alihan Kubalas: Altından kalkabilecek güçteyiz

Kocaelispor’un deneyimli savunmacılarından Alihan Kubalas açıklamasında net konuştu. Alihan, Altay maçını kazanıp çıkışı başlatacaklarını belirtti. 

Kocaelispor’un deneyimli savunmacılarından Alihan

HİÇBİRİMİZ HAYAL ETMİYORDUK

Böyle bir başlangıcı hiçbirimiz hayal etmiyorduk. Çünkü toplandığımız andan itibaren gerçekten çok iyi çalıştık. Tabii ki aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var, yeni oluşum içerisindeyiz. Bir an önce böyle bir oyun anlamında da her şeyi oturtup, sahada sonuç odaklı oynayabilmek biraz zorluyor. Ama ne olursa olsun böyle başlamamız istemediğimiz bir durum.

ÇIKIŞ MAÇI

Eyüp maçına fena başlamadık ama maçın içinde gelişen nedenlerden dolayı bazı durumlarda oyunun gerisinde kaldık. Yediğimiz iki talihsiz gol maçı kilitledi ve mağlup ayrıldık. Önümüzde Altay maçı var. Onlar da uzun süredir transfer yasaklarından dolayı bir arada oynayan, birbirlerine alışkın ve tecrübeli bir kadroya sahipler. Bugünden itibaren çalışmalarımızı en hızlı, en iyi şekilde başladık. Altay maçının telafi ve çıkış maçı olarak görüyoruz. İnanıyorum ki tüm takım arkadaşlarım ve camiamız kenetlenip bu maçtan en iyi skorla ayrılacağız.

ALTÜST ETTİ

Eyüpspor’un kaliteli ayakları olduğunu ve oyunun belli bölümlerinde bize baskı yapacaklarını biliyorduk. Buna da çalışmıştık. Gerçekten çok talihsiz bir gol yedik. İlk yarının sonunda devreye girerken yemiş olduğumuz gol bütün planlarımızı altüst etti, oyunun gidişatını, seyrini etkiledi. Eyüp’ün devreye 1-0 galip girmesi onları motive etti. Sezonu iyi açamadık ancak bu tarz durumların üstesinden gelebilecek bir oyuncu karakterimiz var. İnanıyorum ki daha iyi çalışıp saha içerisindeki motivasyonumuzu ve fiziksel durumumuzu yükseltip en iyi şekilde bir Kocaelispor takımı izleteceğimize inanıyorum