Alişan Eşi Buse Varol Kimdir, Kaç Yaşında? Buse Varol Hamile Mi? Buse Varol 3. Kez Hamile Mi? Alişan Eşi Buse Varol 3. Çocuğu Var Mı?

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan zor günlerde eşi Buse Varol'a tutundu. Bir dönen annesi ile eşi arasında sorunlar olduğu konuşulan Alişan 3. çocuğu olacak mı merak edildi. Milyonlarca hayranı olan ünlü çift 3. kez anne baba olacak mı sorgulandı. Peki, Buse Varol hamile mi? İşte yanıtı..

Alişan Eşi Buse Varol Kimdir, Kaç Yaşında? Buse Varol Hamile Mi? Buse Varol 3. Kez Hamile Mi? Alişan Eşi Buse Varol 3. Çocuğu Var Mı?

Türk halkının sevdiği isimlerden olan ünlü türkücü Alişan hayatı merak konusu oldu. Koronavirüs salgını döneminde canından çok sevdiği kardeşi Selçuk Tektaş'ı kara toprağa koymak zorunda kalan Alişan'ın gözündeki yaş dinmedi. Kardeşinin geride bıraktığı ailesine sahip çıkan Alişan bir yandan da kendi ailesiyle odak noktası oldu. Eliz ve Burak isminde iki çocuğu olan Alişan bir kez daha baba olacak mı sorgulandı. Alişan hayranları arama motorlarında Buse Varol 3. çocuğu araştırması yaptı. Peki, Buse Varol hamile mi? Buse Varol 3. kez hamile mi? Alişan eşi Buse Varol kaç yaşında? İşte merak edilenler..

Alişan Eşi Buse Varol Kimdir, Kaç Yaşında? Buse Varol Hamile Mi? Buse Varol 3. Kez Hamile Mi? Alişan Eşi Buse Varol 3. Çocuğu Var Mı? - Resim : 1

ALİŞAN EŞİ BUSE VAROL 3. KEZ HAMİLE Mİ?

Hem özel hayatı hem de sanatçı kişiliği merak edilen ünlü türkücü Alişan ile Buse Varol çifti 2018 yılında nikah masasına oturdu. 2019 yılında oğulları Burak'ı ardından 2021 yılında kızları Eliz'i kucaklarına alan ünlü çiftten gelecek 3. bebek müjdesi beklenmeye başladı. Çiftin üçüncü çocuk sahibi olmak istemeleri zaman zaman Buse Varol hamile mi sorularına meydan verdi. Buse Varol'un, "Ailemiz büyüyor. Belki daha da büyür. Geniş aile güzeldir" açıklaması ardından hayranları Buse Varol'un 3. kez hamile olduğunu düşündü ancak öyle bir haber henüz gelmedi. Geçtiğimiz günler akut apandisit ameliyatı olan Alişan'ın yanından bir an olsun ayrılmayan eşi Buse Varol 3. bebek müjdesi verdiğinde haberimizde yer vereceğiz.

Alişan Eşi Buse Varol Kimdir, Kaç Yaşında? Buse Varol Hamile Mi? Buse Varol 3. Kez Hamile Mi? Alişan Eşi Buse Varol 3. Çocuğu Var Mı? - Resim : 2

BUSE VAROL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Buse Varol kimdir, kaç yaşında merak eden vatandaşlar için hemen belirtelim ki Buse Varol 25 Mart 1990 tarihinde Manisa'da doğdu. Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü'nde eğitim alan Buse Varol, 2012 Miss Turkey Güzellik Yarışmasına katıldı. Bir süre modellik yapan Buse Varol ardından rotayı oyunculuğa çevirdi. Tozlu Yollar dizisiyle ilk dizi deneyimini yaşayan Buse Varol ardından Sevda Kuşun Kanadında, Arka Sokaklar, Şehrin Melekleri, Kış Güneşi, Rüya gibi yapımlarda oynadı. Payitaht: Abdülhamid dizisinde Mislimelek Sultan karakterine hayat veren Alişan eşi Buse Varol bir sonraki durağı Dostlar Mahallesi dizisi oldu. 2018 yılında görkemli bir törenle Alişan'la evlenen Buse Varol'un 2 çocuğu var.

BUSE VAROL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN