Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ALMANYA-DANİMARKA maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

EURO 2024 Almanya ve Danimarka karşı karşıya geliyor. EURO 2024 maçlarını takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. Almanya ve Danimarka maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

EURO 2024 Almanya ve

Bu karşılaşma, iki takımın da son dönem performansları göz önüne alındığında oldukça çekişmeli geçecektir. Almanya, güçlü hücum hattına sahip olmasına rağmen savunmada zaman zaman açıklar veriyor. Son maçlarda özellikle Türkiye ve Avusturya karşısında aldıkları mağlubiyetler, savunmadaki zayıflıkları işaret ediyor. Ancak, Fransa ve Hollanda gibi güçlü rakiplere karşı aldıkları galibiyetler, yüksek seviyede performans gösterebildiklerini gösteriyor.

Danimarka ise daha istikrarlı bir performans sergiliyor. Özellikle son dönemde İsveç ve Norveç gibi takımlara karşı aldıkları galibiyetler, takımın hücumda etkili olduğunu ve savunmada sağlam durduğunu gösteriyor. Ancak, Kuzey İrlanda karşısında aldıkları mağlubiyet, zaman zaman beklenmedik performanslar sergileyebildiklerini gösteriyor.

ALMANYA VE DANİMARKA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

EURO 2024 heyecanı Almanya ve Danimarka maçıyla devam ediyor Almanya ve Danimarka Karşılaşması 22.00’da TRT1’de yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11’LER:

ALMANYA: Manuel Neuer, Antonio Rüdiger, Jonathan Tah, Maximilian Mittelstadt, Joshua Kimmich, Kai Havertz, Toni Kroos, Jamal Musiala, Florian Wirtz, İlkay Gündoğan, Robert Andrich.

DANİMARKA: Kasper Schmeichel, Joachim Andersen, Jannik Vestergaard, Joakim Maehle, Andreas Christensen, Christian Eriksen, Jonas Wind, Morten Hjulmand, Pierre-Emile Höjbjerg, Rasmus Höjlund, Alexander Bah.