Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Alpay Çelebi: Kocaelispor’dayken de başarı böyle gelmişti

Belediye Derincespor’un başarılı stoperlerinden Alpay Çelebi yeni takımı ile ilk açıklamalarını Nokta Gazetesi’ne yaptı. 

Belediye Derincespor’un başarılı stoperlerinden

UZUN SÜREDİR DIŞARIDAYDIM

Yarın (Pazar) Nokta TV’den canlı olarak yayınlanacak mücadelede Sarıyer’i konuk edecek olan Belediye Derincespor’da başarılı stoper Alpay Çelebi Nokta Gazetesi’ne konuştu. Belediye Derincepor’a transfer süreci ile sözlerine başlayan Alpay şu şekilde konuştu: Uzun süredir dışarılarda oynadım. Bildiğiniz gibi Kocaelispor’a geldim ve geçen sezonu Keçiörengücü’nde geçirdim.

İYİ BİR PROJE VAR

Başkanımız Erdinç Şehit’in teklifi oldu, şartlar da oluşunca anlaşmayı sağladık. Alt yapısından çıktığım Belediye Derincespor’da forma giyeceğim için çok mutluyum. Burada iyi bir proje olduğunu düşünüyorum. İnşallah sezonu iyi noktada bitiririz. Keçiörengücü’nde kamp geçirdim ve buraya gelirken geride değildim. Gerek antrenmanlar gerekse de hazırlık maçlarında formumu yükselttim.

KARAKTERLİ BİR OYUNCU GRUBUMUZ VAR

İkinci Lig inanılmaz zor bir lig ve ilk kez Kocaelispor’dayken bu ligde mücadele etmiştim. Kocaelispor’da çok iyi bir aile ortamımız vardı. Gördüğüm kadarıyla çok kaliteli, nitelikli futbolculara sahibiz. Aynı zamanda yüksek karakterli bir oyuncu grubumuz var ve burada da güzel bir aile ortamının sağlanacağına tüm samimiyetimle inanıyor, başarının da bu sayede geleceğine inanıyorum.

DÜNYA’NIN HER YERİNDE BÖYLE

Burada önemli olan birlik, beraberlik ve herkesin takımı sahiplenmesi. Aksi durumda başarılı olman çok mümkün olmuyor. Bence sadece bu ülkede değil, dünyanın her yerinde böyle. Beşiktaş, Alanya ve Kocaelispor’da dayanışma içindeydik, başarılı olduk. Az önce de dediğim gibi Derince’de de aynı ortamın getirdiği sinerji ile başarılı olacağız.

SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

Öncelikle takımım ardından kendi adıma elimden gelenin en iyisini yapacağımın sözünü veriyorum. Kampı şükürler olsun ki sorunsuz bitirdik. Sezonu Sarıyer maçı ile açıyoruz. Rakibimiz de bir oluşum içinde ve iyi bir takım kurdular. Özellikle bu sezon ligde çok ciddi yatırımlar yapıldı. Yatırım yapan takımlardan birisi de Sarıyer. Güçlü ve köklü bir takım olan Sarıyer karşısında kazanmak için ilk düdükten son düdüğe kadar mücadele edeceğiz.