Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Alperen Ocakları’nda masa tenisi şov

BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü’nün ev sahipliğinde bugün Kocaeli Alperen Ocakları Aşevi’nde gerçekleşen programda Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş öğrenciler ile buluştu.

BBP Kocaeli İl Koordinatörü

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü’nün ev sahipliğinde Kocaeli Alperen Ocakları Umuttepe Yerleşkesi Aşevi ve Kültür Merkezi’nde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti İzmit Belediye Başkanı Muharrem Tutuş’un katılımlarıyla program gerçekleşti. Yapılan programda öğrencilerin talep ve önerileri dinlendi.

GELECEĞİN GENÇLERİ İLE BULUŞTULAR

Gerçekleşen programda konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş, ev sahipliği yapan Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü’ye teşekkür ederek şu ifadeleri kullandılar; ”Bizleri burada misafir eden, bugün bizleri burada her zaman söylediğimiz gibi geleceğimizin gençleri ile buluşturan hem Büyük Birlik Partisi İl Koordinatörümüz Metehan Küpçü’ye, İl Başkanımız Kaan Şengil’e hem de Kocaeli Alperen Ocakları Başkanı Fatih Ekmekçioğlu’na çok teşekkür ederiz.

“YAŞAM MERKEZİ OLMUŞ”

Burası bir yaşam merkezi olmuş bunu görüyoruz. Burada yemek yedikten sonra gençlerimiz için oyun alanları, bilardosundan masa tenisine, masa tenisinden PlayStation’a kadar çok güzel kompleks bir yere dönüşmüş.

“TEŞEKKÜR EDERİZ”

Burası seçime dayalı ya da farklı bireysel menfaate dayalı bir hikayede değil. Dolayısıyla biz kendilerinden burasıyla alakalı sürekli burayı böyle gündemde tutmak için, sürekli burayı pompalayan ya da siyasi propagandası yapılan bir yere dönüştürmedikleri için kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun onlardan biz de bugün burada olmaktan gayet memnunuz.”