Alperen Pak: Geri dönmesini bildik

Belediye Derincespor’da özellikle sezonun ikinci yarısında oynadığı futbolla hayli dikkat çeken, Etimesgut ağlarına da inanılmaz bir top bırakan orta saha oyuncusu Alperen Pak, Nokta Gazetesi’ne konuştu. Alperen, Etimesgut maçı ile ilgili “Geri dönmesini bildik” dedi.

Alperen Pak: Geri dönmesini bildik

ZAMAN ZAMAN KAN DEĞİŞİKLİĞİ İYİ OLUR

Kan değişikliğinin zaman zaman takımlara olumlu yansıdığını ifade eden Alperen şu şekilde konuştu: Etimesgut maçını mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Geçen haftaki Arnavutköy yenilgisi bizi derinden üzmüştü. O maçı kaybedince bu maçın önemi iki kat arttı. Beraberlik lüksümüz bile yoktu. Hayatta kalım mücadelesinde herkes elinden geleni yaptı, Allah da 3 puanı nasip etti. Bu ligde yıllardır oynuyorum. Hiçbir hoca için iyi ya da köyü yorumu yapmam. Ancak zaman zaman kan değişikliği takıma iyi gelebiliyor. Turhan hocamızla aramız iyiydi, bir sıkıntımız yoktu, futbolda böylesi ayrılıklar yaşanıyor.

DURAN TOPTAN BASİT GOLLER YİYORUZ

Attığım gol için ise, Allah nasip etti. Birkaç maçtır denedim, kaleciler çıkardı, bu kez çıkaramadı. Kaleci Ramazan Köse ağabey ile gol esnasında bir göz temasımız oldu. Bu sezon çok şanssız puanlar kaybettik. Ezildiğimiz bir maç olduğunu düşünmüyorum. Çok talihsiz goller yedik. Bugün 22 gol yediysek 15, 16’sını yan toptan kalemizde gördük. Akan oyunda yediğimiz gol yok. Bir tek Etimesgut maçında rakibimiz güzel bir gol attı. Yediğimiz gollerle de düşüyoruz açıkçası. Ancak artık sıkıntı artınca mecburen geri dönüyorsunuz. Etimesgut maçında biz de öyle yaptık.

Kaynak: HABER MERKEZİ