Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Alperen Şakacı’dan Narin paylaşımı: Çocuklara dokunana merhamet olmaz

Lastik-İş Sendikası Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Alperen Şakacı, Narin Güran’ın katillerine yönelik çok sert bir açıklama yaptı. Şakacı, “Çocuklara dokunana merhamet olmaz” ifadelerini kullandı.

Lastik-İş Sendikası Teşkilatlardan Sorumlu

Lastik-İş Sendikası Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Alperen Şakacı, 19 gün sonra ölü bulunan Narin Güran’ın katilleri için çok sert mesaj yayınladı. Şakacı, “Çocuklara dokunana merhamet olmaz” ifadelerini kullandı.

“MERHAMET OLMAZ”

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve 19 gün sonra ölü bulunan Narin Güran, katilleri için Lastik-İş Sendikası Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Alperen Şakacı’dan çok sert bir paylaşım geldi. Yüzlerce kişinin paylaştığı o açıklamada Şakacı, “Hepimizin evladı Narin. Çocuklara dokunana merhamet olmaz. Ülkemin evladı Narin, senin saçının teline dokunan kolay kolay ölmemeli. Milim milim can vermeli. Seni bu dünyadan koparan her kimse; öyle hemen değil, parça parça hesabı sorulmalı. Onu öldürüp, dereye atanın son kanı damlayıncaya kadar cezası kesilmelidir. Kısasta hayat vardır” ifadelerini kullandı.