Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Alperen Topçular: Gölcükspor’u yeniden üst lige çıkarmak istiyoruz

Gölcükspor’un başarılı kanat oyuncusu Alperen Topçular, Bartınspor maçının ardından Nokta TV’nin sorularını yanıtladı.

Gölcükspor’un başarılı kanat oyuncusu

RAKİBİMİZ DE GÜZEL MÜCADELE ETTİ

Başarılı futbolcu turu geçtikleri için mutlu olduğunu ifade etti ve şu şekilde konuştu: Öncelikle karşı ekibe de teşekkür ediyorum, iyi oynadılar, gerçekten güzel mücadele ettiler. Hedefimiz ve önceliğimiz lig. Gölcükspor’umuzu şampiyon yapmak istiyoruz. Yıllardır üst liglerde oynayan bu kulübü yeniden üst liglere çıkartmak istiyoruz.

 

ASIL HEDEFİMİZ LİG TABİİ Kİ

Ben ve değerli arkadaşlarım bu yüzden bu takıma geldiler, bu takımı tercih ettiler. Hedefi olan bir takımız ve inşallah en sonunda da gülen taraf biz oluruz. Şu var… Hedefimiz kupa değil, lig. Bunu hep söylüyoruz. Kupaya ciddi hazırlık maçları gibi bakıyoruz ancak elimizden geleni de yapıyoruz. Önce hocalarımı daha sonra da takım arkadaşlarımı ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum.

BENİ BİLEN, TANIYAN BİR HOCA İLE TANIŞMAK İSTEDİM

BAL’da iki şampiyonluk yaşadım. 3. Lig’de Play-Off oynadım. Sezon öncesi dışarıdan bir kaç iyi takım da istiyordu. Ancak evime yakın olması nedeni ile Gölcükspor’u tercih ettim. Sağ olsun Cevdet hocam da çok ısrar etti. Beni bilen, tanıyan bir hoca ile çalışmak istedim açıkçası. Sezon başı hazırlığımızda buna göre geçti. Bazen söylensek de sıkı antrenmanlar yaptık.

AİLE ORTAMI BAŞARIYI GETİRECEK

Gerekli yüklemelerin ardından sahada karşılığını görmeye başladık. Takımdaki herkes çok mücadele ediyor, elinden ne gelirse yapıyor. 90. dakikaya kadar mücadele eden arkadaşım, 90 artıda bile geri koşmasını biliyor. Umarım bu hep böyle devam eder, arkadaşlığımı bir olur. Şampiyonlukların sonu da arkadaşlıktan geçiyor. Bu aileyi bozmazsak teknik ekip, oyun ve oyuncu kalitesi ile şampiyon oluruz inşallah.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür