Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Altay Altay’dır… Bu işin şakası olmaz!

Kocaelispor bugün tarihi şanlı kulüplerden Altay ile karşılaşacak. Yeşil siyahlılar hafta arasında sarsılan rakibi karşısında disiplini elde bırakmadan mücadele etmeli.

Kocaelispor bugün tarihi şanlı

İZMİR EKİBİ ZOR DURUMDA

Hafta içinde alacaklarını tahsil edemediği için Altay’da önemli futbolcular ile birlikte Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile yollar ayrılmıştı. İzmir’in köklü camiası Büyük Altay ile karşılaşacak olan Kocaelispor rakibinin yaşadığı olumsuzlukları düşünmeden sahadaki yerini alacak.

TEK EKSİK OĞUZ, ATİLA DÖNÜYOR

Ekibimizde sağ ayak alt adalesindeki sakatlığı nedeni ile Oğuz Ceylan dışında eksik bulunmuyor. İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynanacak olan maç saat 19.00’da başlayacak. Çorum ile Göztepe’nin berabere kaldığı haftada Kocaelispor İzmir’deki maçtan 3 puanla dönmek ve ikinci sıraya bir kez daha yükselmek istiyor.

TEK DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

Kocaelispor’da 2-1 kazanılan Eyüp maçından sadece 1 değişiklik yapılması bekleniyor. Buna göre kalede Gökhan, savunmada Atila, Mehmet, Emir ve Yusuf Abdioğlu, önlerinde Yusuf Cihat ve Vukovic, sağda Barış Alıcı, solda Beridze, forvete yakın bölgede Candeias ve ileride de Tanque 11’i ile sahaya çıkılacağı tahmin ediliyor.

EN AZ EYÜP MAÇI KADAR ÖNEMLİ

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam hafta arasındaki antrenmanlarda ve toplantılarda Altay maçının diğer maçlardan bir farkı olmadığını, Eyüp maçında kazanılan 3 puan ne kadar önemliyse Altay maçından alınacak galibiyetin bir o kadar önemli olduğunu takıma vurguladı.

GELİN BİRLİKTE İZLEYELİM

Öte yandan Kocaelispor taraftarına 621 kişilik yer ayrılmıştı. Hodri Meydan Derneği sayının artması için Altay Kulübü’nden destek istemiş, Altaylı birçok taraftar sosyal medya üzerinden “Gelin birlikte kol kola maçı izleyelim demişti” Altay – Kocaelispor maçında tribün adına da dostluk görüntülerinin yaşanması bekleniyor.

4 GALİBİYETİN 3’ÜNÜ EVİNDE ALDI

Ulusal lisans noksanlığı olduğu için 3 puanı silinen Altay bu sezon çıktığı 19 lig maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 13 yenilgi ile topladığı 11 (-3’ü var) puanla sondan ikinci sırada yer alıyor. Kocaelispor ise bu sezon 19 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik, 5 yenilgi sonrası 36 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Altay 4 galibiyetin 3’ünü sahasında elde ederken son 4 maçta 3 galibiyet almış son maçında Tuzlaspor’a deplasmanda 2-0 yenilmişti. Kocaelispor ise lider Eyüp’ü İzmit’te devirmesini bilmişti.