Altay'dan Özel'e: Benim çırağım!

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Engin Altay CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i "Benim çırağım" diyerek sahneye çağırdı.

Altay'dan Özel'e: Benim çırağım!

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kalırken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Sinop'ta düzenlenen mitingde vatandaşlarla buluştu. İskele Meydanı'nda gerçekleşen mitingde CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kürsüye davet etmek için kullandığı sözler tepki çekti.

"BENİM ÇIRAĞIM"

Altay; "Düne kadar benim kardeşim, hatta benim çırağım sayılabilecek Özgür Özel'e 'hoşgeldiniz' diyoruz" dedi. Engin Altay'ın sözlerine dair konuşan CHP Lideri ise; "Ben mecliste çıkarım, güzel bir konuşma yaparım, telefon çalar bakarım Kazım Altay. Engin ağabeyimizin rahmetli babası. 'Çok iyi dedin’ der, ‘En sevdiğim grup başkanvekili sen' der. Ben gülerim 'Engin ağabey var, Engin ağabeyi çok daha sevmiyor musun' derim. Der ki, 'evladım olarak severim ama grup başkanvekili olarak seni severim. O beni dinlemiyor bazen' derdi. Ve bana derdi ki bir gün Sinop’a genel başkan olarak geleceksin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ