Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Altın Fiyatları 29 Ekim 2023: Güncel çeyrek, gram, Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar?

Bugün, yatırımcıların en çok

Bugün, yatırımcıların en çok merak ettiği konulardan biri altın fiyatları. 29 Ekim’de gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altınının fiyatları ne kadar oldu? Dün, altının ons fiyatındaki düşüşle paralel bir değer kaybı yaşayan gram altının bugünkü fiyatı ne? İşte, detaylar…

Gram Altın Ne Kadar? Gram altın, bugün yükselişle başladı ve 1.801 lira seviyesinden işlem görüyor.

Çeyrek Altın Ne Kadar? Çeyrek altın, 2.960 lira fiyatıyla alıcı buluyor.

Cumhuriyet Altını Ne Kadar? Cumhuriyet altını, 12.100 lira fiyatıyla satışta.

Ons Altın Fiyatında Neler Oluyor? ABD’de olumlu seyreden makroekonomik veriler, enflasyonla mücadele bağlamında ABD Merkez Bankası’nın (Fed) politika değişikliğine gidebileceği endişelerini güçlendiriyor. Bunun yanı sıra, İsrail ve Filistin arasındaki çatışmaların bölgesel olarak yayılma ihtimali, altının ons fiyatını desteklemeye devam ediyor. Piyasa analistleri, bugün ABD’de kişisel gelir, harcama verileri ve Michigan Üniversitesi tüketici güven endeksi verilerinin yanında İsrail-Filistin çatışmalarının da yakından takip edileceğini belirtiyor. Teknik analizlerde ise altının ons fiyatında 2.000 ve 2.020 seviyeleri direnç; 1.960 ve 1.940 seviyeleri ise destek olarak ön plana çıkıyor.

Yatırımcılar, altın fiyatlarındaki değişimleri yakından takip ederken, ekonomik ve jeopolitik gelişmelerin altın fiyatları üzerindeki etkisini de göz ardı etmemek gerekiyor.