Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Altın Kafes Ahu Kim? Hayal Köseoğlu Kaç Yaşında? Hayal Köseoğlu Estetiksiz Hali! Hayal Köseoğlu TV Dizileri

Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği Nilüfer hatun rolüyle hafızalara kazınan güzel oyuncu Hayal Köseoğlu araştırmaları hızlandı. Pazar akşamları ekrana gelen Altın Kafes dizisi oyuncularından olan Hayal Köseoğlu estetiksiz hali merak edildi. Altın Kafes Ahu’su Hayal Köseoğlu TV dizileri araştırılmaya başladı. İşte merak edilen Altın Kafes Ahu rolündeki Hayal Köseoğlu bilgileri..

Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat

Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül’ün bulunduğu Altın Kafes dizisi ekran macerasına başladı. Pazar akşamları ATV ekranında yayınlanan Altın Kafes dizisi hayranlarının gündeminde ilk sıraya Ahu karakteri yerleşti. Bir yandan patronu Onur’a aşık olan Ahu bir yandan da annesini öldüren kazanın detaylarıyla şoke oldu. Pazar akşamları takip edilen Altın Kafes dizisinde Ahu Karataş rolüne bürünen Hayal Köseoğlu bilgileri merak edildi. Holding sahibi Onur ile fakir bir öğretmen olan Zeynep’in hikayesinin işlendiği Altın Kafes dizisinde Ahu karakteri çok beğenildi. Dizinin fanları Hayal Köseoğlu hayatı araştırmaya koyuldu. Altın Kafes yeni bölümde annesinin kazasını öğrenen Ahu’yu izlemeye başlayan seyirciler Hayal Köseoğlu eski hali, Hayal Köseoğlu estetiksiz hali, Hayal Köseoğlu Muhteşem Yüzyıl, Hayal Köseoğlu estetik, Altın Kafes oyuncu kadrosu araştırdı. Peki, Altın Kafes Ahu kim? İşte Hayal Köseoğlu TV dizileri ve estetiksiz hali..

ALTIN KAFES AHU KARATAŞ KARAKTERİ

ATV ekranında yayınlanan Altın Kafes dizisinde Ahu karakteri dikkat çekti. Muhteşem Yüzyıl kariyeriyle tüm gözlerin hedefi olan Hayal Köseoğlu performansını konuşturdu. Altın Kafes disizinde Aytaç Şaşmaz’ın canlandırdığı Onur Beyoğlu’nun özel asistanı olan Ahu patronuna aşık hırslı bir kadın olarak ön plana çıktı. Onur’u etkilemek ve ona yakın olabilmek için her türlü tehlikeyi göze alan Ahu Karataş yeni bölümle birlikte tüm hikayeyi değiştirecek. Onur’u elde etmek için her şeyi yapan Ahu, annesini öldüren kişinin aşık olduğu patronu Onur olduğunu öğrenince şoke oldu.

HAYAL KÖSEOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Hayal Köseoğlu, 20 Aralık 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. Küçük yaşta oyunculukla tanışan Köseoğlu, 6 yaşında Ruhsar dizisinde ilk oyunculuk tecrübesini yaşamış; Mahallenin Muhtarları, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Arkadaşlar İyidir, İstanbullu Gelin ve Mucize Doktor dizilerinde rol almıştır. ‘Sesinde Aşk Var’, ‘Yedinci Koğuştaki Mucize’, ‘Özgür Dünya’, ‘Beni Sevenler Listesi’ gibi başarılı filmlerde yer alan sanatçı ‘Bir Nefes Daha’ filmindeki performansıyla bu yıl 28.’si düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen ödül töreninde ‘Umut Veren Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi oldu. Son olarak Köseoğlu, ‘Mahkum’ adlı dizide sevenleriyle buluştu.

Hayal Köseoğlu’nun Oynadığı Diziler

Mahkum / Sasha

Bonkis / Özge

Mucize Doktor / Açelya

İstanbullu Gelin / Zeynep

Ufak Tefek Cinayetler / Derya

Arkadaşlar İyidir / Merve

Muhteşem Yüzyıl / Nilüfer Hatun

Aşk-ı Memnu / Pelin

Mahallenin Muhtarları / Zekiye

Ruhsar

Hayal Köseoğlu’nun Oynadığı Filmler

Beni Sevenler Listesi / Tutku

Bir Nefes Daha / Devin

Özgür Dünya

Yedinci Koğuştaki Mucize

Sesinde Aşk Var / Deniz

HAYAL KÖSEOĞLU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN