ALTINKILIÇ GIDA SANAYİ HALKA ARZ TARİHİ 2024: (ALKLC) Altınkılıç Gıda Halka Arz Ne Zaman? Altınkılıç Gıda Kaç Lot Verir? Altınkılıç Gıda Katılım Endeksine Uygun Mu?

Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret AŞ halka arz bilgileri araştırılmaya başladı. SPK onayı alan Altınkılıç Gıda halka arz tarihi merak konusu oldu. Halka arz alım satım yapan vatandaşların odaklandığı Altınkılıç Gıda hisse fiyatı 22,98 TL olarak belirlendi. Peki, Altınkılıç Gıda halka arz ne zaman? Altınkılıç kaç lot verir? İşte yanıtı..

ALTINKILIÇ GIDA SANAYİ HALKA ARZ TARİHİ 2024: (ALKLC) Altınkılıç Gıda Halka Arz Ne Zaman? Altınkılıç Gıda Kaç Lot Verir? Altınkılıç Gıda Katılım Endeksine Uygun Mu?

Altınkılıç Gıda halka arz ne zaman sorusuna yanıt arayan yatırımcıların beklediği açıklama geldi. Sermaye Piyasası Kurulu onayından geçen Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret AŞ halka arz tarihi araştırılmaya başladı. Borsa yatırımcılarının yakın markaja aldığı Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret AŞ halka arz alınır mı sorguları yapıldı. Peki, Altınkılıç kaç lot verir? Altınkılıç Gıda katılım endeksine uygun mu? İşte merak edilenler..

ALTINKILIÇ GIDA HALKA ARZ NE ZAMAN?

SPK onayı alarak halka arz bilgilerini sunan Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret AŞ talep toplama tarihi henüz açıklanmadı. 1 TL nominal değerli payları 22,98 TL sabit fiyatla satacak olan ALKLC hisse kodlu Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret AŞ fazla talep gelmesi durumunda ek pay satışı yapmayacak. 78.115.000 TL olan mevcut sermayesini 33.885.000 TL'ye yükseltmeyi planlayan Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret AŞ yeni sermayesi 112.000.000 TL'ye çıkmış olacak. Altınkılıç Gıda talep toplama tarihi belli olduğunda haberimizi güncelleyeceğiz.

ALTINKILIÇ GIDA SANAYİ HALKA ARZ TARİHİ 2024: (ALKLC) Altınkılıç Gıda Halka Arz Ne Zaman? Altınkılıç Gıda Kaç Lot Verir? Altınkılıç Gıda Katılım Endeksine Uygun Mu? - Resim : 1

ALTINKILIÇ GIDA KİMİN?

SPK onayı alarak halka arz bilgilerini açıklayan Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket paylarında 3 ortak bulunuyor. Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi ve Ticaret A.Ş şirket paylarının yüzde 50’si Mehmet Ali Altınkılıç yönetiminde. Yüzde 45’i Kemal Altınkılıç ve yüzde 5’i Fatih Altınkılıç yönetiminde bulunuyor.

Kaynak: Şermin Temur