Altus hangi ülkenin markası, sahibi kim?

Altus, Türkiye'nin köklü beyaz eşya üreticisi Arçelik A.Ş.'nin önde gelen markalarından biri olarak 1998 yılında kuruldu. Altus, Türkiye, Romanya ve Rusya'da 14 üretim tesisi ve 25,000 çalışanı ile faaliyet göstererek tüketicilere hayatlarına artılar katmayı hedefliyor.

Altus'un Türkiye genelinde 4,000'den fazla satış noktasına sahip olması, markayı ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip beyaz eşya markalarından biri haline getiriyor. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Altus, beyaz eşyadan ankastre setlere, küçük ev aletlerinden elektrikli süpürgelere kadar birçok kategoride ürün sunmaktadır.

Dayanıklılığı fonksiyonellikle birleştirerek teknolojiyi en yalın ve işlevsel şekilde sunan Altus, kendisini tercih eden tüketicilere birçok avantaj sunmaktadır. Altus'un başarısı, tüketicilere sunduğu artı özellikler ve geniş ürün yelpazesi ile her geçen gün daha da ileri taşınmaktadır. Tüketiciler, Altus ürünleri ile hayatlarını kolaylaştırırken teknolojinin keyfini en pratik şekilde çıkarma imkanına sahiptir.

Kaynak: HABER MERKEZİ