Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aman dikkat! İnönü Caddesi’nde kafanıza cam düşebilir

Haziran ayında İnönü Caddesi’ndeki bir apartmanda yaşanan yangın sonrası kırılan camların kırıkları hala temizlenmedi. İKM Başkanı Murat Öztürk, cam kırıklarının yolda yürüyen vatandaşlar için tehlike arz ettiğini söyledi.

Haziran ayında İnönü Caddesi’ndeki

Geçtiğimiz Haziran ayında İzmit’in en işlek caddelerinden olan İnönü Caddesi’nde bulunan 6 katlı binanın üçüncü katında bulunan masaj salonunda yangın çıkmıştı. Yangına müdahale eden itfaiye ekiplerinin yangını söndürmesi için kırdığı camların kırıkları halen temizlenmedi. Duruma tepki gösteren İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk temizlenmeyen camların vatandaşlara tehlike arz ettiğini söyledi.

BÜYÜKŞEHİR ZABITA UYARDI

Öztürk yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “3 ay önce İnönü Caddesinde no91/1 de çıkan yangında itfaiye çalışanları tarafından söndürülmek üzere camların kırılması sonucu oluşan kırıklar yoldan geçen insanların üstüne düşüyor. Kocaeli Büyükşehir zabıta ekipleri defalarca yer sahibine söylenmesine rağmen hala bir önlem alınamadı.

“ÖLÜMCÜL BİR OLAY OLMASIN”

Yangına sebep veren iş yeri camlarını hazırlamasına rağmen kapıyı açmaması sıkıntı yaratmakta. İKM esnafları olarak özellikle etrafında okul ve kurs olması çocukların kalabalık bir şekilde kalabalık yürümesi yukarıdan kaç defa aşağı büyük cam parçalarının düşmesi ölümcül bir olaya sebep olmaması için en kısa sürede önlem alınmasını istiyoruz.

“ACİL ÇÖZÜM İSTİYORUZ”

Büyükşehir zabıta ekipleri yer sahinini kaç defa uyardı. Büyükşehir Belediyesi her defasında bölge halkına yardımcı oldu. Emniyet Müdürlüğü ile çözülmesi gerektiğini ve çilingir getirilerek halledilmesi gerektiğini söyledi. Kanun nasıl işliyorsa en kısa sürede camdaki kırıkların bir an önce içeri alınmasını esnaflar ve vatandaş olarak acil istiyoruz.”