Amaral: Umarım taraftarımız bize olan desteğini sürdürür

Kocaelispor’un Portekizli futbolcularından Reis Amaral maçın ardından yaptığı değerlendirmede “Taraftarımızı üzdüğümüz için çok üzgünüz. Umarım taraftarımız bize olan desteğini sürdürür” dedi.

Amaral: Umarım taraftarımız bize olan desteğini sürdürür

SÖZÜNÜ VERİYORUM

Kocaelispor taraftarına söz vererek açıklamalarına başlayan Amaral şu ifadelere yer verdi. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Beklemedikleri bir sonuçla karşılaştılar. Onları üzdüğümüz için çok üzgünüz. Umarım desteklerini sürdürürler. Onlara da şunun sözünü verebilirim. Daha sıkı çalışacağız, perşembe günkü maçı kazanacağız ve finale çıkmak için önemli bir adım atacağız. Finale çıktığımızda da herkesi bekliyor olacağız.

SORUMLULUĞU ALMALIYIZ

Sakarya karşısında en iyi maçımızı oynayamadık ancak en kötü maçımız da değildi. Bir şeyler yapmaya çalıştık ancak karşımızda sonuç almaya gayret eden bir takım vardı. Hepimiz buradaki sorumluluğu almalıyız. İlk golü kontra ataktan yedik. Bunlar futbolda var. Gol atmak için bizim bir şansımız vardı, değerlendiremedik ve yine ani atak sonrası rakibimiz ikinci golü attı ve maçı kazanamadık.

ÜÇÜNCÜ BİTİRMEK İSTİYORDUK

Soyunma odasında hepimiz üzgündük. Maç öncesi isteğimiz maçı kazanıp sezonu üçüncü bitirmekti. Fakat bunu başaramadık. Bu durum hem bizim hem de taraftarımız için zor. Az önce de söylediğim gibi umarım hala bizimle birliktelerdir. Desteklerini bizden esirgemezler, her birine çok ihtiyacımız olacak. Yarından itibaren daha iyi olabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Kaynak: HABER MERKEZİ