Amatörlerin bayramlaşmasında birlik beraberlik mesajı verildi

İlimiz amatör spor kulüpleri 2024’ün bayramlaşmasını Amatörevi’nde bitme aşamasındaki lokalde gerçekleştirdi. Konuşmalarda birlik beraberlik mesajları verildi.

Amatörlerin bayramlaşmasında birlik beraberlik mesajı verildi

PROTOKOL YALNIZ BIRAKMADI

İlimiz amatör spor kulüpleri Ramazan Bayramı’nın ilk günü bayramlaşmasını gerçekleştirdi. Hasan Doğan Amatörevi’nin ilk katında yer alan bitme aşamasındaki lokalde gerçekleştirilen bayramlaşma KASKF Başkanı Murat Aydın’ın ev sahipliğinde yapıldı. Bayramlaşmada Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, İl Hakem Kurul Başkanı Alican Erçelik, Hakemler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Av. Özhan Kurt, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent Atalı, Onursal Başkanlar Bünyamin Akman ve Rafet Kırgız, Gölcükspor'un efsane genel kaptanı Adem Ellibeş, İzmitli başarılı teknik direktör Ali Asım Balkaya, Saha Komiserleri Derneği Başkanvekili İlhan Karabulut, KOBİDOS Başkanı Tuğberk Atar ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Jimnastik Kulübü Başkanı Muazzez Olcay ve yönetim kurulu üyeleri, kulüp başkanları yöneticileri, STK başkan ve yöneticileri ile siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

Amatörlerin bayramlaşmasında birlik beraberlik mesajı verildi - Resim : 1

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Selamlama konuşmasını yapan KASKF Başkanı Murat Aydın birlik ve beraberlik mesajı verirken, ülkedeki futbolun yönetilememesine, verilen kararların hayal kırıklığı yarattığını belirtti. Aydın ayrıca lokalin en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti, bayramlaşmada farklı branş temsilcilerinin de yer almasından ötürü memnun olduğunu sözlerine ekledi ve “Biz büyük bir aileyiz” dedi. Protokol konuşmalarının ardından Hasan Doğan Amatörevi önünde toplu olarak verilen fotoğrafın ardından bayramlaşma sona erdi.

Amatörlerin bayramlaşmasında birlik beraberlik mesajı verildi - Resim : 2

Amatörlerin bayramlaşmasında birlik beraberlik mesajı verildi - Resim : 3

Amatörlerin bayramlaşmasında birlik beraberlik mesajı verildi - Resim : 4

Kaynak: HABER MERKEZİ