Amedspor lokalinin tabelası söküldü!

Amedspor taraftarları tarafından Dilovası'nda açılan Barikat Kocaeli isimli lokalin tabelası, evrak eksikliği nedeniyle Kocaeli Valiliği tarafından indirildi.

Amedspor lokalinin tabelası söküldü!

Trendyol 1. Lig'de Kocaelispor'un rakibi olan Amedspor taraftarları Dilovası'nda Barikat Kocaeli ismiyle lokal açmıştı. Dilovası Orhangazi Mahallesi’nde bulunan lokalle ilgili olarak Kocaeli Valiliği’nin yaptığı incelemelerde evraklarının eksik olduğu gerekçesiyle lokalin tabelası indirildi.

AÇIKLAMA YAPTILAR

Tabela indirme kararından sonra Barikat Kocaeli isimli dernek lokalinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Valilik kararı ile tadilatta olduğumuzu belirtmemize rağmen, yasal evraklarımızın olmadığı bahane edilerek tabelamız sökülmüştür. Tabi Dilovası’nda bulunan diğer taraftar gurupların da yasal evrakları olmamasına rağmen yıllardır faaliyetlerini sürdürdüğü bilinmektedir. Bize yapılan adaletsiz yaklaşımları kınadığımızı belirtiyor, yapılan çifte standarttan dönülmesini umut ediyoruz. Barikat Kocaeli olarak yasal olan tüm evrakları tamamlayıp en kısa zamanda tekrar halkımızın hizmetine sunacağımızın sözünü veriyoruz.”

Amedspor lokalinin tabelası söküldü! - Resim : 1

Kaynak: Murathan Birinci