18 yaşındaki Melis 30 yaşındaki adam tarafından kaçırıldı!

Kocaeli’de yaşayan 18 yaşındaki Melis Özge Gürdoğan, 30 yaşındaki komşusu Murat K. Tarafından kaçırıldı. Melis’in annesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istedi.

ATV ekranlarından yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Kocaeli’de yaşayan 18 yaşındaki Melis Özge Gürdoğan’on annesi ve ablası katılarak yardım istedi. Anne Emine ve abla Zeynep, Melis Özge Gürdoğan’ın 30 yaşındaki 2 aylık bebeği olan üst komşuları Murat K. Tarafından kaçırıldığını söyledi.

“DERSHANE ÇIKIŞI KAÇIRILDI”

Gözyaşları içerisinde yardım isteyen anne Emine, “Benim kızım daha küçük. Karakola başvurdum, 18 yaşını doldurduğu için bir şey yapamıyoruz. Kesin kızımın videosu falan var. O benim kuzum ya, evimizin her şeyi. Kızımı üst kat komşumuz Murat K., dershane çıkışı kaçırdı. Kızıma daha önce de bu kişi birçok kez rahatsız etti hatta cinsel saldırıda bulundu.

“YANINA 3 TANE PELUŞ OYUNCAK ALMIŞ”

Kızımı kaçırdıktan sonra beni arayarak ‘Kızınız bende ancak beni öldürürseniz onu alabilirsiniz’ dedi. Kızım ondan çok korktuğu ve tehdit ettiği için kaçtı. Evden kaçarken sadece yanına 3 tane pelüş oyuncağını almış. Lütfen benim kızımı bulun, benim kızım okuyordu, okuyacaktı. Ayaklarınızın altını öpeyim, karakola gitmiş ‘Kendi rızamla gittim’ diye. Yalan Müge hanım yalan, ben kızımı istiyorum” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber